Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Prerusovane paleni (Lite-On 48x24x48)

Standardní Prerusovane paleni (Lite-On 48x24x48)

Ahojda,
    asi pred trema mesicema jsem si koupil vypalovacku Lite-On. Pali v pohode, ale kdyz nastavim rychlost paleni na 32x a vypalim, tak je potom na CD asi ve 4/5 uzky nevypaleny pruh. CD jde cist v pohode a bez chyb, ale tohle se mi nezda. Kdyz palim pomaleji (treba RWcka), tak je to v pohode, tkousel jsem i palit na 40x a vyse a tam to nedela, jenom si myslim, ze to dela na tech 32x. Zkousel jsem multidisky s max rychlosti zapisu 32x a dela to porad. Potom jsem palil na platinum a tam to je taky. Dale kdyz vypalim hdubu, tak mi muj starej discman odmita prehrat prvni stopu a kdyz, tak s chybama. S palenejma CD problemy zda se nema, akorat, kdyz to vypalim na tyhle vypalovacce, tak protestuje. Jinak vypalene audioCD hraje treba ve vezi, nebo na jinym PC v pohode (bude to asi tim discmanem). Nestalo se Vam nekomu neco podobneho s tim nevypalenym mistem, popr. da se to reklamovat? (Ty ceda palim v Neru 5 s jednou session, kterou neuzaviram) Diky!
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Standardní Re: Prerusovane paleni (Lite-On 48x24x48)

Citace Původně odeslal IntEx
    Ahojda,
    asi pred trema mesicema jsem si koupil vypalovacku Lite-On. Pali v pohode, ale kdyz nastavim rychlost paleni na 32x a vypalim, tak je potom na CD asi ve 4/5 uzky nevypaleny pruh. CD jde cist v pohode a bez chyb, ale tohle se mi nezda. Kdyz palim pomaleji (treba RWcka), tak je to v pohode, tkousel jsem i palit na 40x a vyse a tam to nedela, jenom si myslim, ze to dela na tech 32x. Zkousel jsem multidisky s max rychlosti zapisu 32x a dela to porad. Potom jsem palil na platinum a tam to je taky. Dale kdyz vypalim hdubu, tak mi muj starej discman odmita prehrat prvni stopu a kdyz, tak s chybama. S palenejma CD problemy zda se nema, akorat, kdyz to vypalim na tyhle vypalovacce, tak protestuje. Jinak vypalene audioCD hraje treba ve vezi, nebo na jinym PC v pohode (bude to asi tim discmanem). Nestalo se Vam nekomu neco podobneho s tim nevypalenym mistem, popr. da se to reklamovat? (Ty ceda palim v Neru 5 s jednou session, kterou neuzaviram) Diky!
    ja som mal podobny problem, je to chyba medii. Robilo mi to pri neznackovych mediach, teraz palim na imation alebo memorexx a v poho.
    Najelsie je ak si nejake medium otestujes, ci sa nan dobre pali a cita aj v starsich mechanichach a potom traba kupit viac kusov a palit len na to.
    AMD Athlon XP (Barton) 2500+@2800+ Box, EPOX 8RDA+, 512 MB RAM DDR 333 Apacer CL2,5(Infineon), MSI G4 TI 4800SE VTD 128 MB, 2x Seagate Baracuda IV 80 GB 7200ot., Enermax EG365P-VE 350W, AC Slim Silent Pro TC, Audigy@Audigy2, Genius HT, Samsung 757MB...

Standardní

jakej to je liteOn
    jakou si měl vypalku předtim jestli něco pomalýho, taxe nediv, že ti to teď discman nežere - některý jsou na rychle (32x, 40x...) vypálený media s hudbou "alergický"

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

Hudbu pal zasadne maximalne 16X

Je to totizto posledna konstantna rychlost pri paleni.

Usetris si tak problemy s kompatibilitou na starych prehravacoch...
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. V cem muze byt problem...(paleni pres USB)
    Založil Piero v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 43
    Poslední příspěvek: 28.08.2005, 18:11
  2. ATi DNA 3.7.5.2 & Lite (2000/XP)
    Založil .:::iGor:::. v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 27.02.2005, 10:49
  3. balenie grafarny SAPPHIRE ATI RADEON 9600XT lite retail
    Založil DamaGer v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 14.05.2004, 14:46
  4. teac dv-w50d paleni na 99minutova media
    Založil bart12 v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 23.03.2004, 09:59
  5. doba paleni DVD /Pioneer 107D/...je to v poradku?
    Založil nemaha v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 23.03.2004, 06:30

Pravidla přispívání