Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal vikoxxx
takze, ked potiahnem obraz (okno, alebo sa otocim v hre) horizontalne tak sa obraz na chvilku rozseka, ked sa okno ustali, tak sa vsetko stabilizuje. vo win to az tak nevidno (v linuxe som zatial neskusal) ale v nejakej hre sa to tak zda, ze ked sa hybem obraz je cely horizontalne rozsekany .. ako keby tam bolo nejake rusenie, tazko sa to popisuje. na geeforce 4 mx je obraz uplne stabilny a plasticky. porovnavam s touto kartou lebo doteraz som ju mal. sekanie sa deje pri vsetkych rozliseniach a herzoch. zda sa mi to divne .. niekto ma tu uz presviedcal, ze to robi kazda atina, ze si na to treba zvyknut.
Jasne ze to nerobi kazda ATI. nemala by to robit ziadna. nainstaluj si FRAPS a skus spravit nejaky screenshot a ukaz, lebo si to neviem predstavit.
Dela to kazda ATI kterou jsem doposud videl... je to nezavisly na ovladacich. Dela to i Radeon SDR na kterej koukam v praci. ATI proste nema dobre zvladnutou HW akceleraci ve Windows. Neberte me spatne, jsem s ATI v podstate spokojenej a ta chybka mi moc nevadi, ale holej fakt je, ze nVidia tohle nedela.
Screenshotem se to neda sejmout, protoze v pameti je ta informace ulozena dobre, chyba je az v HW prekresleni. Podarilo se mi to vyfotit digitakem... fotka je podexponovana, protoze jsem potreboval kratky cas expozice, aby pohybujici se okno nebylo rozmazane. Chyba se projevuje pri jakemkoliv taktovani, zobrazovaci frekvence je 85Hz. Zajimave je, ze se u Ati prakticky neprojevuje reakce na polohu posuvniku HW akcelerace 2d obrazu ve Windows. Chova se to stale stejne...
Zub je na obrazku dobre patrny, projevuje se pouze na pohubujicim se okne.

Pozor obrazek je velky 400kB.
http://webuser.katedrala.cz/pocitace...sasa/ATI2d.htm