Zacinas me presvedcovat, jen je skoda, ze uz je to zde jen dialog. Subjektivne jsem se proste s chybnym nactenim nesetkal a tak nevim (mozna je to tim, ze grabuju supr 40xToshibou). Ten EAC umi porovnavat CD pit po pitu? Abych zkusil kvalitu mnou vypalenych CDA.
EAC si (podle voby) audio track otestuje a pak začne grabovat. Pokud ho nechám grabovat maximální rychlostí (s DV516E - 48x), tak se může stát, ža načte track u poškrábaného CDA s výsledkem 98.0% kvalita, to znamená, že obsahuje 2% chyb, ale načte ho za několik sekund. (Samozřejmě to nejsou chyby ve formě nějakého praskání, ale sluchem nepostřehnutelné, viz výše).
Pokud ho pustím pomalejí, nebo využiju pokročilých funkcí (které také zpomalí čtení), pak stejný track nagrabuju ve 100% kvalitě. Nejlépe je nastavit v EAC čtení na max a opravu chyb a rychlost čtení se řídí podle potřeby pro dosažení 100% kvality. No a pokud mám CDA opravdu už silně poškozené, tak to některé tracky grabuje i pomaleji, než realně (např 0,4x). Takové tracky v přehrávači už buď silně přeskakují, nebo praskají, nebo nejdou vůbec přehrát. Po zkopírování v EAC mám skladbu čistou a to má kvalitu třeba kolem 95%. Samozřejmě, že to platí do určité míry poškození.
V CloneCD, nebo NERU jsem s tímto CDA neuspěl, nagrabovalo se to s tím praskotem, pokud vůbec.