Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: MSI KT3 Ultra2 detekce vetraku

Standardní MSI KT3 Ultra2 detekce vetraku

Caues,

strcil jsem do bedny vetrak navic, pripojil na desku, ale v BIOSu nevidim otacky vetraku Vetrak CPU to detekuje normalne, zbytek konektoru pro pripojeni vetraku uz ne. Zkousel jsem to i prohodit, jestli neni neco s tim pridanym vetrakem, ale bez vysledku.

Pripada mi to, ze tahle deska umi detekovat otacky vetraku pouze pres konektor pro pripojeni vetraku na CPU. Zbytek zrejme ne. Pritom podle BIOSu by to melo detekovat i na konektoru pro system fan.

Setkal jste se s tim nekdo ? Jestli to tak je, pak nechapu, proc to rvou do BIOSu

Standardní

Tahle deska ma 4 konektory.... 2 z toho maj detekci..... takze ti to musi jit... jen jestli mas vetrak s detekci.... normal fan ti to fakt nezdetekuje

Standardní

Citace Původně odeslal Killer[SH
    ]Tahle deska ma 4 konektory.... 2 z toho maj detekci..... takze ti to musi jit... jen jestli mas vetrak s detekci.... normal fan ti to fakt nezdetekuje
    Vetrak s detekci mam, vzdyt jsem psal, ze jsem to prohodil a ten pridanej vetrak to detekovalo Zkousel jsem to ve vsech, ne ze by mi to az tak vadilo ... BTW Kdes to vycetl, ze ma 2 konektory s detekci ?

Standardní

V manualu... a myslim ze sem to i zkousel... nejsem si jistej...

Member Avatar uživatele Unz
    Věk
    38
    Vliv
    277

Standardní

Citace Původně odeslal Killer[SH
    ]Tahle deska ma 4 konektory.... 2 z toho maj detekci..... takze ti to musi jit... jen jestli mas vetrak s detekci.... normal fan ti to fakt nezdetekuje
    Jde do ní narvat přídavné teplotní čidlo ?! Nějak jsem na to nepřišel

Standardní Re: MSI KT3 Ultra2 detekce vetraku

Citace Původně odeslal maras
    Caues,

strcil jsem do bedny vetrak navic, pripojil na desku, ale v BIOSu nevidim otacky vetraku Vetrak CPU to detekuje normalne, zbytek konektoru pro pripojeni vetraku uz ne. Zkousel jsem to i prohodit, jestli neni neco s tim pridanym vetrakem, ale bez vysledku.

Pripada mi to, ze tahle deska umi detekovat otacky vetraku pouze pres konektor pro pripojeni vetraku na CPU. Zbytek zrejme ne. Pritom podle BIOSu by to melo detekovat i na konektoru pro system fan.

Setkal jste se s tim nekdo ? Jestli to tak je, pak nechapu, proc to rvou do BIOSu
    aby ti to ukazovalo otáčky tak to musíš zapojit do toho konektoru co je úplně dole vedle toho pinu co ti maže CMOS
    Pašák erda.

Standardní Re: MSI KT3 Ultra2 detekce vetraku

Citace Původně odeslal eraser
    Citace Původně odeslal maras
    Caues,

aby ti to ukazovalo otáčky tak to musíš zapojit do toho konektoru co je úplně dole vedle toho pinu co ti maže CMOS
    No jo, to jsem samozrejme zkousel (dokonce i s vetrakem z CPU, ktery detekci umi) a v BIOSu ani tuk

Tak nevim, zrejme tam neco odeslo

Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Vliv
    283

Standardní

Mám ten samej problém. Jednou jsem oddělával větrák z CPU a po zapojení už mi to nedetekuje otáčky Ať dělám co dělám, tak nic...
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. AthlonXP 2000+ a MSI KT3 ULTRA2
    Založil vmb v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 16.06.2003, 15:03
  2. Frekvence AGP/PCI na MSI KT3 Ultra2
    Založil Baneshee2 v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 20.05.2003, 18:34
  3. Integ. zvukovka na MSI KT3 Ultra2 - Realtek ALC650 6Ch
    Založil Lakas v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 2