Muzete mi prosim nekdo poradit nejaky software na mixovani hudby real time.MJ studio mam FruitLoops,ACID4.0 taky.
Krome akusticke hudby,kterou jsem uz vytvoril delam Techno,hip-hop.Tak neco takoveho
Muzete mi prosim nekdo poradit nejaky software na mixovani hudby real time.MJ studio mam FruitLoops,ACID4.0 taky.
Krome akusticke hudby,kterou jsem uz vytvoril delam Techno,hip-hop.Tak neco takoveho
Aha, tak by jsi měl rozlišit styl mixování-a)smíchání dvou tracku b) vytváření tracků. Předpokládám, že ty mluvíš o tom druhém. V tom případě doporučuju REASON, je to to nejprofesionálnější co můžeš sehnad, jestli to seženeš. Je to věrná kopie REÁLENÉHO světa. koukni na to na web
BA95 positive
Jen mrtví poznají konec války. Platón
to ja rozlisuju.Nejsem Lajk,ale cim vice software se doyvim tim lepe.
Cim vic toho doma budu mit tim lip.to snad cahpes.
Diky
Jasně že to chápu, já jenom, pokud by jsi nenapsal, jaký programy máš, tak asi bych nechyt, jaký mixování máš namysli. A asi bzch ti atomaticky začal vnucovat věci pro hraní(Traktor, Vtt etc.).
Ale fakt doporučuju Reason, je to špica, kdzž se stím zjiješ, tak budeš vytvářet takový věci... Který potom třeba budu hrát lidem.
Bohužel ta doba zžití je fakt dlouhá, protože je to hodně rozsáhlej program(myslím 5CD)
BA95 positive
Mockrat dekuji.Precetl jsem si recenzi.Je to velice zajimave.Uz to taham.Akorat to bude trvat jeste nekolik dni.
dekuji za radu.jinak traktora mam.Neni spatnej,ale nevydrzel jsem u nej dlouho.Radeji FL studio.Ale na REASON se fakt tesim.
jeste jednou moc dik.
Pentium 4 2,0GHz
,FSB 111,1024MB RAM ,120GB,60GB HDD UATA100,Radeon 9800Pro 128MB/256Bit, SB LIVE5.1, DVD-RW LG 1467,DVD-Toshiba,Adsl 1024/256 Modem R+FW Asus TI4631, 8Port switch Edimax. 2x Microsoft sidewinder gamepad+ MS SW FF wheel.
Ke?FL studio
Info>![]()
THX
BA95 positive
Ach tak, tak jsem nechytl jenom zkratku. v poho
![]()
BA95 positive
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)