Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: kto je idiot ??? ja alebo MS word ???

Junior Member
    Vliv
    271

Standardní kto je idiot ??? ja alebo MS word ???

mam takyto problem.....

otvorim word(XP), otvorim novy dokument.... a nemozem prevadzat ziadne operacie pretoze mi vyhodi na spodnej liste nieco taketo: tento prikaz nieje k dispozicii, pretoze dokument je chraneny proti upravam.

toto sa mi uz raz stalo a nevedel som to rozbehat.... tak som sa nasral a formatol a instalowal vsetko odznova...
    ale je to tu zaaaaaassssssssssssss !!!
    mal niekto podobny problem

please help....

dik

wana

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

neni to nahodou problem ciste toho souboru?
    neni nastavenej jako read-only nebo neni uzamcenej proti upravam

EDIT: aha tak sem si znovu precetl, ze to dela pri otevreni noveho dokumentu tak to je divne..

ps: myslim, ze to patri sem

Junior Member
    Vliv
    271

Standardní

neni to nahodou problem ciste toho souboru?
    neni nastavenej jako read-only nebo neni uzamcenej proti upravam

ps: myslim, ze to patri sem

hm, ty to nebude pretoze nemam ani vela moznosti na editaciu.... horna permanentna lista je takmer cela neaktivna...
    a hovorim, robi to ak nacitam lubovolny subor... hoci novy list....

nemohol sa moj wordik spojit s homepage microsoftu a nejako sa zablokovat ?

wana
    [/quote]

Standardní

...zalezi co je to za instalaciu - M$ uvolnil aj nejake skusobne verzie OfficeXP, ktore sa nejak takto spravali pokial sa bud do nejakej doby nezaregistrovali u M$ alebo bol word spusteny tusim 50 krat a nebol zaregistrovany u M$
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Je to jasný, mně se to stává běžně že tys používal jinej sw než vod ms, totiž je to nová komponenta ms windows - jakmile nainstaluješ jakejkoliv nonMS sw, skrytý nástroj přes modem pošle tajnou správu až k billovi na stůl, ten pak vyšle agenta, kterej ti během spánku sedne ke kompu a uzamkne (nabídky nástroje - zamknout/odemnknout dokument) ti všechny msoffice dokumenty vytvořené za poslední tejden. To víš konkurenční boj.
    Když už opravdu nevíš jak dál, přečti si návod! Né vždy to ale pomůže!
    Epox 8RDA+, AMD Thoroughbred 2GHz + 1GB DDR @ 200FSB, Hercules FDX 8500LE 250/250
    Nikon D70, Sigma 10-20, Nikkor 18-70, Nikkor 50/1.8, Nikon SB-600, IR filter

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal bobesh
    Je to jasný, mně se to stává běžně že tys používal jinej sw než vod ms, totiž je to nová komponenta ms windows - jakmile nainstaluješ jakejkoliv nonMS sw, skrytý nástroj přes modem pošle tajnou správu až k billovi na stůl, ten pak vyšle agenta, kterej ti během spánku sedne ke kompu a uzamkne (nabídky nástroje - zamknout/odemnknout dokument) ti všechny msoffice dokumenty vytvořené za poslední tejden. To víš konkurenční boj.
    No to snad ne Já to asi pořeším tak, že až budu(jestli budu) mít pevné připojení, postavím nějaké kompaktní surfPC, na ně hodím orig. W98 a microsoft má poprdeli, no a na druhém budu uživatelsky pracovat
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Junior Member
    Vliv
    271

Standardní

ten pak vyšle agenta, kterej ti během spánku sedne ke kompu a uzamkne (nabídky nástroje - zamknout/odemnknout dokument) ti všechny msoffice dokumenty vytvořené za poslední tejden. To víš konkurenční boj.

ahaaaaaaaa, takze MS vysle agenta.... no a ja som minule prisiel ozraty domou a vidim ti chlapika za kompom a moju zensku v posteli....
    zmlatil som ju ze sa hrabe v mojom pocitaci !!! a to bol len MS agent....

......
    Kua ale to je mozne ze mam len nejaku sialenu 30 dnovu verziu... preco som teda musel zadavat S/N asi si niekde budem musiet kupit novi office... alebo zacnem pracovat v TEXu...

Standardní

a dělá ti to u všech novejch dokumentů? jde ten novej dokument odemknout? nebo je to pod heslem?

možný řešení: každej novej dokument je založenej na globální šabloně normal.dot - někdo si z tebe vystřelil a v týhle šabloně ti to zamknul - zkus to teda odemknout v novým dokumentu a pokud to bude fungovat, odemkni to v šabloně - zkušební verzí office to podle mě nebude.
    Když už opravdu nevíš jak dál, přečti si návod! Né vždy to ale pomůže!
    Epox 8RDA+, AMD Thoroughbred 2GHz + 1GB DDR @ 200FSB, Hercules FDX 8500LE 250/250
    Nikon D70, Sigma 10-20, Nikkor 18-70, Nikkor 50/1.8, Nikon SB-600, IR filter

Junior Member
    Vliv
    271

Standardní

a dělá ti to u všech novejch dokumentů? jde ten novej dokument odemknout? nebo je to pod heslem?

možný řešení: každej novej dokument je založenej na globální šabloně normal.dot - někdo si z tebe vystřelil a v týhle šabloně ti to zamknul - zkus to teda odemknout v novým dokumentu a pokud to bude fungovat, odemkni to v šabloně - zkušební verzí office to podle mě nebude.

hm.... momentalne som v praci pridem a pozriem doma ale nemyslim ze to vyriesi problem, pretoze nemam sancu editovat ani dokumenty ktore som spravil este minuli tyzden...

....este je pravda ze to sposobila moja zenska... hm zeby mi doma rastol lamer
    [/quote]

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ
    Založil sisi v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 16.11.2004, 01:07
  2. Wi-Fi : ping
    Založil abc v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 35
    Poslední příspěvek: 29.08.2004, 11:51
  3. MW - velke pakety sa stracaju ???
    Založil Rainbow v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 38