Citace Původně odeslal TiMEoS
Citace Původně odeslal Harry
Citace Původně odeslal TiMEoS
Ten IE customization wizard je v podstate na vytvorenie instalacky explorera s vlstnym nastavenim bezpecnosti a moznosti, co sa ma vsetko instalovat. Vlastne tym wizardom sa vytvori setup.exe, ktory sa da pouzit ku instalacke exlporera, ktory sa stiahol wizardom (iba cabinety). A v tom setup.exe je uz zakomponovane aj pouzitie *.ins suboru, ktory si vytvoris napr cez uz spominany profile manager.
A ten *.ins subor sa da potom aj upravovat a opäť pouzit.
Vsak to ja chapu. Ale neodpovedel jsi mi na otazku.
Nechci tvorit cely 50MB instalacni balik IE, ale chci vyuzit tzv. "Single disk branding" metodu distribuce (Stage1, Media Selection), tj. on vytvori pouze ten setup.exe s nastavenim, takze spustenim lze upravit nastaveni stavajici instalace. Problem je, ze spusteni setupu znamena zasah do systemu, ktery neni pro skupiny Users povolen! A kdyz to pustim jako Admin, tak to zas neovlivni IE userů! Co s tim?
(Jiny zpusob pouziti INS souboru nez zprostredkovane pres SETUP totiz neznam!)
Tym som chcel teda povedat, ze to asi inak nejde (s tym aplikovanim ins)
Soucasny stav poznani:
1) Lze to obejit docasnym pridanim Usera do skupiny Admins, spustit setup a zase ho dat do jine skupiny.
2) M$ pocita se sitovym prostredim a nabizi "autoconfiguraci" IE po jeho rozbaleni/instalaci tim, ze si stahne INS ze serevru a aplikuje jej. Nezkousel jsem, nerozumim, ale predpokladam, ze funguje jen v domene.
3) Pres setup.exe lze nastavit jen neco (i pro usery), ostatni se musi aplikovat pres grupove politiky ci mistni politiky zabezpeceni - bohuzel nevim jak efektivne exportovat a importovat tyto politiky (nemam-li domenu).