Citace Původně odeslal Dawe
Citace Původně odeslal Diabolique
Nejedna se zrejme o vadu disku, ale snad mi tu bude nekdo schopny dat radu.

Moje rozhaseny Win98 se mi cas od casu zaseknou a nepomuze nic nez hw reset. Prave jsem to udelal, ale po restartu mi zmizela vetsina partitions na mym IBM180GXP, na kterej to zrovna v okamziku toho zaseknuti pristupovalo ...

Vsechna data v h... pryc. Stovka filmu pryc ... Jina data pryc ... Mam nejakou nadeji? Jak? Win98 k tomu prostoru kde to bylo vubec neumoznuji pristup a Partition Magic 8 zobrazuje vetsinu disku (co byla soucast Extended Partition o kapacite 160GB) jako unallocated.

Mam sanci se k tem datum jeste nejak dostat? Nejakym programkem Jak muzu postupovat? Asi bych nemel zakladat novou partition a formatovat to, ne?
Me se zrovna nedavno hodila kombinace Drive Rescue 1.9 + Easy Recovery Pro + GetDataBack for FAT 1.5 (k plny funkcnosti si stahni klic )

Touto cestou jsem zachranil 100 % dat z cehoz bylo tak 80 % jeste pouzitelnejch...

Treba z mp3 zachranenejch pomoci DR 1.9 byly opravdu zajimave mixy...

Po zachrane jsem udelal 2x low level format a novou fat partition magicem a jen tak jsem zkusil jestli na tom hdd neco najdu. (Zduraznuji, ze puvodni fatka byla znicena.) A nasel !

Sice to byl oser, ale Easy recovery dokazal zindexovat vetsinu dat...

Pristi hdd kupuju z bazaru...
Nechci rejpat, ale "Low level format" si 100% neudělal, protože to pokud vim u novejch disků NEJDE...