Takze chlapci robil som to takto.Původně odeslal Loki12
1. Uvonil som Cd mechaniku a posunul som ju co najviac do zadu, nic ine som nerozoberal mechanika ostava cela !!
2.Prisposobil som kryt zasuvky tak aby sa lahko vkladal a vyberal .(odlomil som po bokoch zachytky a opilnikoval som vsetky vnutorne hrany na Zasuvke . Az do v tedy kym zasuvka nechodila lahko medzy osatnymi.
3.nastrihal som si 3 kusky kartonu (je to lahke a dobre sa to opracuvava) v tvare zasuvky a jednu po druhom som nalepil na seba do vnutra zasuvky. Tym som vyplnil dieru v Zasuvke.
4.Prilozil som takto pripravenu zasuvku na CD mechaniku a nastavil som si hlbku mechaniky aby mi netrcala Zasuvka z case. (zasuvka musi chodit lahko aby sa nezasekvala).
5.Natrel som sekundovym lepidlom prednu Vysuvaciu cast CD mechniky a tak ako som to mal uz nastavene a dotiahnute skrutkamy som pekne prilepil Zasuvku .
6. Ten karton je pruzny, takze ked prilacim na to miesto kde je asi ten cuplik na otvaranie Cd mechaniky - kartonom zatlacim nan a mechanika sa vysunie)
7. Tak ze vela stastia a nerucim za skody ktore si sposobite. Je to uz len na vasej sikovnosti AZ by nebolo niekomu nieco jasne RAD VYSVETLIM)