Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: USB Flash Disk a SecretZip - jak ?

Member
    Vliv
    281

Standardní USB Flash Disk a SecretZip - jak ?

Mám takový problém se softwarem SecretZip pro Flash disk. Ten soft má údajně na FD vytvořit adresáře zip a secret, potom by měl soubory v adresáři zip zkomprimovat a v adresáři secret zaheslovat, ale nějak to nemůžu rozchodit. Nejen, že tam ty adresáře nevytvoří, ale když je tam vytvořim sám a něco do nich zkopíruju a pak dam, aby soubory v adresáři zip zkomprimoval nebo v adresáři secret zahesloval (nastavím čas hesla 0 minut a dam zaheslova), tak se nic nestane. Nevíte někdo čirou náhodou, čím by to mohlo být ?
    Verzi SecretZipu mám 1.7, nainstaloval jsem ho ne do defaultního adresáře (\Flashenc), ale do Program Files\Flashenc, ale to by nemělo vadit ne ?
    Díky za případné rady.
    AMD Athlon64 3000+ | MSI K8T Neo2-FIR | V-Data 2x256 MB DDR 400 | Sapphire Radeon 9600 Pro Advantage 128 MB DDR @ 450/520 | ATI TV Wonder VE | Creative Audigy ES | WD 3x80 GB + 160 GB all with 8 MB cache | LG GSA 4160 | Gembird WCS-YF-1A | HP ScanJet 3400C, DeskJet 5652 | ADI P750 | MS Windows XP Prof. dualboot with SUSE Linux 9.3 CZ | Wireless Internet connection with Ovislink 1120 via KLFree.net | IP Telephony with Sipura SPA 2000 via Softphone

Standardní Re: USB Flash Disk a SecretZip - jak ?

Citace Původně odeslal Magus
    Mám takový problém se softwarem SecretZip pro Flash disk. Ten soft má údajně na FD vytvořit adresáře zip a secret, potom by měl soubory v adresáři zip zkomprimovat a v adresáři secret zaheslovat, ale nějak to nemůžu rozchodit. Nejen, že tam ty adresáře nevytvoří, ale když je tam vytvořim sám a něco do nich zkopíruju a pak dam, aby soubory v adresáři zip zkomprimoval nebo v adresáři secret zahesloval (nastavím čas hesla 0 minut a dam zaheslova), tak se nic nestane. Nevíte někdo čirou náhodou, čím by to mohlo být ?
    Verzi SecretZipu mám 1.7, nainstaloval jsem ho ne do defaultního adresáře (\Flashenc), ale do Program Files\Flashenc, ale to by nemělo vadit ne ?
    Díky za případné rady.
    hod mi link na ten soft, ja to mozem doma potom skusit...
    Gigabyte P35-DS4, E8400@4140 MHz (460*9) 1.34V, A-DATA 800+ 2GB kit, Seagate 320&200 GB, Radeon HD2400XT, NEC AD-7170S, Corsair HX520W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. USB kluc nezobrazi disk, poskodeny bootsector...
    Založil STiLL v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 28.08.2005, 13:03
  2. Jak rozjet USB flash disk ve Win 98?
    Založil sirius v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 04.04.2004, 14:23
  3. Pujde mi nahravat na USB Flash disk v Net Cafe', pra'ci...?
    Založil integrity v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 16.01.2004, 20:02
  4. ovladač na USB Flash disk
    Založil PTF v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Poslední příspěvek: 14.01.2004, 18:48
  5. USB Flash disk
    Založil Bogas v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Poslední příspěvek: 20.11.2003, 09:08

Pravidla přispívání