Citace Původně odeslal : PRASoR :
2 Gašpo: .... cece, ze se vubec rozcilujes .. ja sem behem mesice vystridal 3x 19" Syncmastery (2x957p a ted stavajici 957DF) a porad si proste myslim, ze to neni vono .. jako nedivim se ti na druhou stranu, pac si prece jen vysolil xkrat vic kacek nez ja, ale je tu proste videt, to, co se uz nakou dobu traduje, ze proste na to vyrobci serou jak muzou a clovek aby mel bobky za novej monas vyhodit penize, pac ne dicky je prilezitost si ten kousek vokouknout namiste
S tim 100% souhlasim!!! Ja tedka resim problem s monitorem AOC 7KLr. Ma deformovane horni a dolni strany a dokonce leve a prave dolni rohy na stranach jsou zaoblene a pres OSD se to neda vubec srovnat! Uz jsem to jednou posilal do servisu i se zarucakem a oni mi ho vymenili za novej, ale zapomneli (ja jsem si zapomnel rict) mi dat zarucak. Tak jsem volal tomu prepravci a ten znechucene rikal, ze to dal sektretarsce na odeslani postou. Dva tydny nic neprislo, az jsem tam vcera volal a nejakej chlapik rikal, ze to poslou. Ale zpatky k tomu monitoru> ma uplne stejnou vadu, ale navic ma i hroynou neostrost v levem hornim rohu a ten celkovej obraz mi prijde mene ostrejsi, nez ten puvodni.

Volal jsem tam tedy kvuli tomuto problemu a chlapik, ktery mi monitor vymenoval za novy mi rekl, ze ten monitor mam menit tak dlouho, dokud se mi obraz nebude libit (vzdy mi ho prej vymeni za novy). Tak jsem si pres Internet zase objednal odvoz tohoto monitoru a doufam, ze nasledujici monitor bude uz v poradku (ale moc tomu neverim, protoze to bylo na dvou novych kusech), protoze jinak vopravdu nevim.

Ptal jsem se, jestli by mi prodejce zpatky vratil penize, ale rikal, ze asi ne, protoze "to pry neni nejaky profesionalni monitor". Kurnik, prece kazdej i sebe horsi monitor musi mit alespon rovny linky (myslim, ze by tam nemely byt zadne vlny, az na nejake to zaobleni v rozich)!