Souhlasim s tebou ,ale ta cena u nas bude 13-14tisPůvodně odeslal Marek.Sedlář
5900 není hlučná,se podívej na kousek od Asusu,má standartní velikost,žádný jeden PCI Slot navíc zabrán a tak to bude i u ostatních výrobců,jenom ta dostupnost se trochu zdrží,navíc pokud má být cena kolem 12000 za Ultra 128MB verzi,tak mi to přijde jako rozumná,rychlostně je tak 20-50procent rychlejší než R9800Pro,takže myslím že se vyvedla,oproti 5800.Původně odeslal PC1660
Myslim ze nikdo nikoho nepodplacel, kdyby jo - byly by v testu pouzity technologie a efekty ktere nvidii sedi a nemusela by nvidia takhle podvadet. Nekde jsem cet, ze detonatory proste detekujou pouzite fukce a snazej se zjistit kdy bezi 3dMark03 a pak uz jen snizej kvalitu renderovani a tim zvednou vysledne skore - ve hrach se to ale neuplatni.Původně odeslal usuall
Na gmes.tiscalli som cital, ze riaditel nvidie prisiel o 400.000$ kvoli hospodarskym vysledkom, takze aspon viem do akej firmy smerovali....a asi ich este tak minimalne znasobili desiatimi![]()
Inak, ta paranoidna vizia od MarkaSedlara sa dufam nenaplni, ale ako napisal...nVidia je schopna vsetkeho.
Stejnak se neni ceho zastavat, cela 5-kova rada karet od nvidie stoji za ho*noVetsina je pomalejsi nez GF4 Ti4200 a 5900 je zase neunosne hlucna a nebo zabira moc mista.. a narust vykonu smesnej. Mel jsem TNT2, GF2MX a ted mam GF4Ti4200 .. jestli to takhle pujde dal prebehnu ke konkurenci
Podle znacky