Citace Původně odeslal Marek.Sedlář
Citace Původně odeslal PC1660
Citace Původně odeslal usuall
Na gmes.tiscalli som cital, ze riaditel nvidie prisiel o 400.000$ kvoli hospodarskym vysledkom, takze aspon viem do akej firmy smerovali....a asi ich este tak minimalne znasobili desiatimi
Inak, ta paranoidna vizia od MarkaSedlara sa dufam nenaplni, ale ako napisal...nVidia je schopna vsetkeho.
Myslim ze nikdo nikoho nepodplacel, kdyby jo - byly by v testu pouzity technologie a efekty ktere nvidii sedi a nemusela by nvidia takhle podvadet. Nekde jsem cet, ze detonatory proste detekujou pouzite fukce a snazej se zjistit kdy bezi 3dMark03 a pak uz jen snizej kvalitu renderovani a tim zvednou vysledne skore - ve hrach se to ale neuplatni.

Stejnak se neni ceho zastavat, cela 5-kova rada karet od nvidie stoji za ho*no Vetsina je pomalejsi nez GF4 Ti4200 a 5900 je zase neunosne hlucna a nebo zabira moc mista.. a narust vykonu smesnej. Mel jsem TNT2, GF2MX a ted mam GF4Ti4200 .. jestli to takhle pujde dal prebehnu ke konkurenci
5900 není hlučná,se podívej na kousek od Asusu,má standartní velikost,žádný jeden PCI Slot navíc zabrán a tak to bude i u ostatních výrobců,jenom ta dostupnost se trochu zdrží,navíc pokud má být cena kolem 12000 za Ultra 128MB verzi,tak mi to přijde jako rozumná,rychlostně je tak 20-50procent rychlejší než R9800Pro,takže myslím že se vyvedla,oproti 5800.
Souhlasim s tebou ,ale ta cena u nas bude 13-14tis Podle znacky