Mno, jestli jsem tady nejzkušenější, tak to nevím, ale asi jsem s touhle deskou řešil nejvíc problémů

Bios už jsem poslal production říjen 02:

Ten je docela v klidu, až na to, že nezná procesory "pravým jménem" a dost blbne kvůli pomalým otáčkám větráku na CPU při startu PC...

Další bios z prosince 02 přidává podporu nových procesorů, ale to je asi tak vše... nemluvě o tom, že mi kolikrát načítal jenom jeden z mých dvou ram modulů (žádnej jinej to nedělal).

Další v řadě je únor 03... Tenhle mi kupodivu jel, dokonce řeší problémy s otáčkama větráku na CPU... Nicméně hromadě lidí nechtěla ani najet wokna...
K tomu mám svou teorii:
v říjnovém a prosincovém biosu byla položka APIC Mode nastavena na Enabled, ve všech dalších (včetně únorového) byla na Disabled... Problém je v tom, že když se wokna nainstalují s volbou Enabled, tak při flashi Biosu s hodnotou Disabled wokna prostě nenaběhnou.. ale stačí přepnout na Enabled a jede to... (opačný postup - tedy instalace na Disabled a pak přepnutí na Enabled nic nezpůsobí, prostě se změna nijak neprojeví...)

Pak dlouho nic nebylo, až přišel březnový Bios, který je takový "mamrd" opravuje dost chyb, nicméně asi jich i dost má, protože ani ne za 14 dní se objevil:

dubnový bios, který konečně vyřešil dost problémů, které jsem měl (namátkou třeba to nešťastné zapínaní PC na 2x)...

ve zkratce: buď používat říjnovej nebo až dubnovej bios, cokoliv mezi tím ztrácí alespoň pro mne smysl