Myslím,že až si přečtete moje "zahořování" budete válet kukadla
Přemontovával jsem fošnu,tak jsem demontoval vodníka.Už se mi nechtělo ho zase pracně přidělávat,tak jsem tam dal pouhý coolmaster DP5-7H53F.
Vše jsem napojil a zapnul komp.Všechno jede- jupí

.Začal jsem testovat,pak jsem tomu přihulil a DLT3C jelo z 1700+ na 2600+ s 1,7V
Ve winu jsem pustil Príme95 a sledoval jsem teplotu,asi po 20 minutách 55°C.Říkám si,že to je v klidu a tak jsem odešel za holkou.
Po hodině a půl jsme se vrátili domů.Otevřel jsem dveře a již při prvním nadechnutí jsem zneklidněl

,cítil jsem totiž vůni plastu

vůni tavícího se plastu
běžím do pokoje a čím blíže jsem se blížil k počítačí,tím byl smrad intenzivnější a teplota rostala

.
Instinktivně šáhnu na chladič od procu

.
Zařval jsem: kur.. do pi... no prostě jsem se spálil,ale tak moc,že mám na prstu vypálené žebra od pasívu.
Mrknul jsem se do střev bedny a vidím,že na chladiči není ventilátor
,ventilátor byl asi 10 Cm pod pasívem a vrtulka vibrovala sem-tam a né a né se roztočit.Jen tak jsem do ní strčil a ventilátor se rozjel
V tu chvíli jsem si byl na 100% jistá,že to proc nemohl přežít.
On se totiž zastavil ventilátor(zaseknul se nebo tak něco) a teplota rostla.teplota rostla až do takovách hodnot,že se hliník nažhavil natolik,až upálil plastové uchycení ventilátoru a ten sklouzl o těch asi 10cm níž (stejně se netočil).
Okamžitě jsem pak vypnul komp
zapnu a ono se ozvalo to sladké pípnutí

,proc najel na zajimavých 1600+.Restnu znova a už najel na 2600+

.
Ještě jsem zapomněl zmínit,že jsem rychle doběhl pro fén a začal jsem nahrazovat ventilátor na chladiči.
Tak tohle je moje nechtěné zahoření XP 1700+ DLT3C.
Jelikož momentálně nemám odpovídající desku pro OC,nemohu vám sdělit,jestli se to zahořování vůbec "vyplatilo"