1. možno kebi som to nenapisal tak bisme si nevijasnili moj pravopis a dobre bi sme sa neporospravali
2. stim mojim člankom som chcel len upozorniť na tu chybu s disketou
len tak mimochodom s tou chybou som chodil mesiac do servisu a skončilo to tak že najprv mi vymemili dvd-rom z TOSHIBI
na SONY celi šťastny som prišiel domov a zas to nešlo tak mi preinštalovali windows a to len kvoli jednej sprostej diskete.Takže pozor

A tento tiždeň zase tak som si skusil spomenuť čo som robil a napadlo ma že som formatoval disketu a mal som hu v FDD zabudol som hu pri reštartovany viťiahňuť tak potom som to skušal a viriešil som to tak ako som pisal.
3.ked sme pri programovani tak s pc som začinal v roku 1996 to pc bol hotovi pokusny kralik celi win 95 a neskôr 98SE som mal prebehnuty a skoro som vedel všetko o pc.Ale minuli rok to pc uplňe odišlo
1.zapiekol sa ventilator na prociku a procik sa troch upiekol ale ešte zo stalim sekanim a zamrzanim ten pc ešťe išiel
2.disk uš niekedi vinechaval a nezmestilo na naň skoro nič,bol to WD asi 1GB
3.uš všeto pomali odchazalo a hry sa uš nedali vobec hrať
4.niekedi v sebtembry pc uplňe odišlo hura hura budem mať nove pc
5.to pc som daroval servisu pc na nahradne dieli
A na toto pc si ešťe zvikam ale je to podobne ako pri 98 ale ine ikony a ine ovladanie.Asi bi som sa viac mal venovať tej škole.
piroteam čo maš zo sloviny na visvečku