Původně odeslal
daso
dik za tip. ja jsem to mnohokrat delal
tvejch 1,8GHz je pro takhle taktovanou grafarnu malo (ne zas tak malo, ale ma jeste rezernu)
kdybys ji dal do sestavy s opravdu rychlim procesorem, kdy by 3D vykon evidentne brzdila graficka karta, tak bys to videl.taktovani GPU v takovym pripade je temer zbytecny, protoze to proste neni potreba a vazne ti to jen na pametovy propustnosti
Tak to vim vo cem mluvis kamos mel TNT2 M64 a mel Durexe 700, kupil durexe 1G a vykon docela slusne vzrostl(nato kolik ten procak stal...) a tak ho napadlo vy,emit to za 1,2Ghz (vyhodne) a jeho zdeseni bylo na miste! v 3dmarku 2001 i v jinych testech rozdil se pohyboval mezi +2% au -2% +-

nejdrive sme mysleli ze to je necim stupidne nastavenym ale pak me napadlo ze sem narazili na "strop" a dotahl sem tu kartu ke me domu! a bylo to tak, je sice pravda ze se vysledky zase o neco malo zvedly(cca 300b ale to bylo dano pouze rychlejsim procakem a ramkou(puvodne duron1,2 a 128MB a ja doma tehdy 512 a 1,5Ghz...) a stou geforskou 3kou je to taky pravda a proto jdu do noveho procu a ne grafarny! protoze si myslim ze geeforce 3Ti je jedna z nejpovedenejsich karet Nvidie..(gde se hrabou skvěle Geeforce 4 se 64MBmx kolikrat i TIčka melou z posledniho o konkurenci firme a jejich "NOVYCH" 90XX,91XX,a92XX...lidem co tyto katy kupujou: FPSAMATUJTE SE A PORADNE SI ROZMYSLETE CO KUPUJETE nigdo neni tak bohaty aby kupoval levne věci(jeste ktomu podivnych znacek)
(no rasism poddtext

)