Ako som v thearde pisal --> mne to robi to iste co tebe. Po vytvoreni *.ins a *.cab ho spustim
ale nic to nespravi. Ja ale fungujem na win98 a nemam stale pripojenie do netu. Ked totiz skusam zapnut ProfileManager v IEAK6 tak ma odbije hlaskou, ze musim stiahnut nejake dodatocne subory, (aby to fungovalo na platforme w9

a mam na to pouzit ten wizard.
Este som to ale nemal kedy odkusat. Mne sa totiz podarilo rozchodit doma iba IEAK5.5
bez dodatocneho stahovania suborov. Predpokladal som vzajomnu kompatibilitu, nakolko mam doma naistalovany IE6. Ale ako som na zaciatku uviedol, tak bezvysledne.
Ale rozdielnou verziou to podla mna nebude.
Ak si si vsimol, tak v tom *.cab subore su *.inf subory, kt. obsahuju reg. kluce a ktore by sa podla mojho nazoru mali do registrov - po spusteni suboru *.ins - zapisat. A kedze pri vytvarani profilu pre IE v ProfilleManageri sa pouzivaju sablony, ktore pouziva aj PolEdit, tak si myslim, ze ak by to malo fungovat, tak to urcite pojde pouzit aj pre starsiu verziu IE.
Jedno z rieseni:
Jednoltlyve reg. kluce napchat do skriptov, kt. by sa spustali po prihlaseni do siete.
Je to sice riadne pracne, ale ked sa to spravi, tak to bude stat za to.