Poraďte mi někdo jakej mám koupit šuplík na hadr s ventilátory,
aby ty větráčky nehučely jak lodní šroub a zároveň aby mi zbylo na chleba?
Nepřehřívá se moc hadr, když je umístěnej dlouhodobě v rámečku?
Poraďte mi někdo jakej mám koupit šuplík na hadr s ventilátory,
aby ty větráčky nehučely jak lodní šroub a zároveň aby mi zbylo na chleba?
Nepřehřívá se moc hadr, když je umístěnej dlouhodobě v rámečku?
K7N2 DELTA-L (nforce2), AMD XP 2000, 2x 256 DDR 333 RAM (dual režim), Spire Falcon Rock II 5F271B1L3, 2x ARTIC FAN PRO TC, HDD Maxtor 80GB 8M, ASUS-CRW5232AS, DVD LITE-ON HD166S
s ohladom na teploty a vetranie je jedno ktory si kupis ...Původně odeslal Drta.tom
skor si skus pozret mechanicke riesenie istenia a kupit si taky ktory bude kompatibilny s suflikmi ludi na tvojom okoli ...
Pozry sa na www.titan-cd.com/default.asp su tam zasukove alebo ako mam ja pod HDD.čau
AMD 2500+@3200+ (1.8V),Speeze CooperEagle,GYGABITE, 1024 RAM, MSI 6600 GT TD 128 MB ,LCD HYUNDAI Q15,WIN XP HOME +SP2,zdoj ENERMAX 353W,prip DSL 1024,DVD-RW TEAC,HDD HITAHI 7K250 120Gb a kopu dalších haraburd.
Disky se v obyč šuplíkách přehřívají extrémě!!! Větráčky tam většinou bejvaj tak nahowno umístěný, že jsou k ničemu. Pro dlouhodobý provoz disku v šuplíku doporučuji šuplík hliníkový s vhodně umístěnými větráčky, aby to aspoň trochu umožnilo proudění vzduchu a taky si dej bacha aby to bylo "ViPOWER Compatibile" - to je standard, kterej by měl zaručit že do sebe šuplíky pasují....Původně odeslal Drta.tom
Presne to ViPower som chcel podotknut - ta firma sa stava standartom, takze si daj bacha, aby to sedelo a nemusel si zakazdym srubovat disk....
BTW: niektore sufliky su zas dlhe a nevojdu sa do bedne (zavadzaju RAM), daj si pozor aj na to.
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
s tim přehřejváním je to jak kdy. měl jsem 5400rpm disk a dal jsem ho jednou do šuplíku mezi dvě dvd mechaniky a málem jsem se spálil(jinak jel v pohodě). ted mám 7200rpm maxtor v šuplíku a bál jsem se toho, ale zatim v klidu. dost pomáhá vyloupnout tu čelní krytku (mám vipower), aby moh dobře proudit vzduch, eventuelně sundat vrchní kryt šuplíku
. a pokud je v kompu průvan, tak nasává kolem disku dost i bez větráčku
.
C2D E6550, Gigabyte GA-P35-DS3R, 2 x 2048MB Kingston HyperX, 2x 640GB WD AAKS, 160GB Hitachi 7K250, Palit X1950GT, LG GSA-4167B, SoundBlaster X-Fi Platinum, Dell Ultrasharp 2209WA, WIN 7 x64
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)