Citace Původně odeslal Pavel Zbranek
Citace Původně odeslal LookAS
Citace Původně odeslal Pavel Zbranek
No to já vím, ale třeba jsem předpokládal, že má nějakého známého, který má desku od MSI a třeba by jsi od něho ten balíček CD půčil a byl by spkojeny, ale já sem to taktění ve win. zkošel a moc s tím nejsem spokojený.
(můj vlastní názor na to je takový, že to FSB a hodnoty frekvence a napětí všude ve win. přepíše, ale skutěčně se to změní až při restartu PC).
tvuj nazor je spatny. Opravdu FZ4 takne/zvedne napeti ihned. Po restartu to zase jede tak, jak to je nastaveny v biosu.

Ted sem z netu pres MSI Live Update tahal posledni verzi, jestli ji negdo chce a nemuze to sosnout muzu ji poslat.
Tak OK, já ti budu věřit. Já jsem to nějak podrobněji nezkoumal. I když nevím jaký to má význam taktit ve Winech když se ti to pak obnoví (maximálně když zkoušíš taktit nový kousek, nebo získat z CPU maximum a nechce se ti to pořád restartovat a potom ověřené hodnoty trvale nastavit v BIOSU.
ja ti reknu jakej to ma vyznam (aspon u mne). Ja "musim" taktovat pres FZ4 ve woknech z toho duvodu, pac deska s fsb vetsi nez 150MHz nahodi na pameti pomer fsb:mem 1:1, zatimco gdyz najizdim do woken na fsb 150 a dotaktim na pozadovanou fsb, tak mi tam zustane pomer 5:4 (tj ten, ktery facha normalne pod fsb 150). Nemyslis ze to za to stoji?