U filmu,kde je zvuk 48khz mi proste nejede zvuk,kodek mam,i GSpot mi rika ze kodeky sou vporadku...nevite co s tim je
Mam integrovanou zvukovku na desce...
U filmu,kde je zvuk 48khz mi proste nejede zvuk,kodek mam,i GSpot mi rika ze kodeky sou vporadku...nevite co s tim je
Mam integrovanou zvukovku na desce...
A když puštíš syrový audio se samplem 48K, tak to jde?
BA95 positive
Jen mrtví poznají konec války. Platón
kua tak to nevim.....jaky audia tohle maj?abych to odzkousel.
Urcite nemas kodek - AC3 audio kodek nebo si stahni nejaky all in one urcite to tam bude![]()
Gigabyte P35-DS3L ::: Pentium Dual-Core E5200 ::: 4x1024MB atd.
to zjistíš poměrně jednoduše. Použij nějaký soft jako CoolEdit nebo Sound Forge, a tam si vytvoř nějakej audio vzorek(třeba něco nahraj nebo něco do tohle vzorku přenes) se samplem 48KHz.
BA95 positive
Tak sem si nahral v Neru nejaky keci pres mikrofon v tech 48khz,a to mi normalne jde....tak teda jak??
Tak v tom případě je špatně nastavenej kodek, nebo tam neni vubec. Doporučuju reinstal.
BA95 positive
Jako myslis reinstal Win??
GSpot mi rika ze je nainstalovanej...tak to je fakt divny...![]()
Win néééé. Myslim kodek.
Ikdyž mě nefugoval jednou DivX ač jsem instaloval několik distribucí a pořád běhal trhaně a zrnitě, nakonec teda pomohl reinstal woken. Ale zkus reinstalnout kodek a uvidíme
BA95 positive
ja mam zas jinaci problemmam win XP zvukovku AC 97 HD audio ale na youtube me jedou jenom dva kanaly coz je trosku vadny
ovladace sem preinstaloval ca 5 verzi sem skusil a porad stejny
jinak je to 5+1 a v klasickym playeru me jedou vsechny
![]()
A proč vytahuješ z hrobu vlákno z roku 2003, nezaložíš si vlastní vlákno a ještě děláš double post?
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)