Lidi, vaše chvála mne dostává do rozpaků.
Jsem rád, že se Vám článek líbí, že mělo smysl jej napsat. Pokud však máte i nějaký návrh/nápad/kritiku (konstruktivní kritiky není nikdy dost) - ale třeba i článek či casemodd (ten především) nejen ohledně toho článku, ale i celého webu PC AREA, budu ještě radši, ozvete-li se. (nejlépe mail, ICQ nebo SZ, ať se tu nedělá chaos v threadu).
Nechci a nebudu dělat konkurenci overclocking.cz (pretaktovanie.sk) - bylo by to nošení dříví do lesa, protože to jsou skvělé weby (a ani nemůžu, dělám celkem tři weby a už takhle nestíhám). PC AREA by měla být spíše takovým doplněním, či jiným úhlem pohledu.
Hlavním záměrem je vytvoření co nejkompletnější galrie cz a sk casemoddingu, pár užitečných tipů, dále sem tam něco o SW a nějaká ta recenze HW. Recenze jsou většinou spíše negativní (chci dát lidem vědět, na co si mají dát pozor - to se moc často na netu nevidí, aby v recenzi stálo, že grafika ta a ta stojí za ...- a už proto asi nikdy neuzavřu dohodu s nějakým VO na půjčování komponent, které jim následně tvrdě zkritizuji
).
Prostě to, co mi na netu chybí...
Doufám, že jsem nikoho neurazil vysvětlením svých záměrů. Pokud ano, omlouvám se.

Odpověď s citací