Citace Původně odeslal Lukas L.
ALE VELKY HOUBY mino aspol.

K6-2 350 je mozna slaby zelezo, ale na DivX 5 full post proc. neni potreba zadnej velkej vykon. Tady totiz zalezi na BITRATE - tj prisun dat - tj cache/mem/FPU (MMX/3dNow!) takze bohuzel vse co K6-2kam jaksi chybi....jenze s rozumnym nastavenim systemu - treba omezeni ISA bandwidth (pokud je ISA SC)...prekodovanim (i kdyz to uz je trosku mimo) toho DIVx AVIcka lze dosahnout 100% plynulosti
napr. mel sem MATRIX v Divx3 720x400 a 48Khz PCM zvukem - nekoukatelnej fotoserial
prekodovano na Divx 5.0.2 PAL like rozliseni, 48kHz MP3 VBR zvuk
a diky filtracim a PP virtualdubu to nejenze hraje uplne normalne, ale je to i ke koukani....
imho DVD by melo ject krasne i na P55C 233 s podporou v ATInackejch kartach

pokud jde o nakup onoho stroje - JSOU to vyhozeny penize - neznam cenu, ale neni opravdu lepsi Duron 900+ a KT133a deska ?? Coz jsou ovsem taky zahrabany prachy - i kdyz co dneska neni....
ne, ja to mela mit prakticky zadarmo, ale koukam ze by s tim bylo vic problemu nez uzitku tak mu to necham, co taky s tim. Ja vim ze by bylo lepsi koupit nejaky nevejsi pocitacek, ale ja na to proste ted nemam, mozna na konci brigady, jestli ji preziju.