Na 3dmark2003 s prepacenim ser.m. Po tom ako ma prekvapil vysledkom 1500, pritom v 3dmark2001 som mal takmer 11000 mam ten test uplne u prdele - subor statickych obrazkov. Grafiku som pritom kupoval pred necelym pol rokom a inde slape vyborne. Nikdy ma 3dmark tak nezrusil ako teraz a to som si nekupoval ako pred tym (v casoch 99 a 2000) ziadny lowend. Boha, ale aj ja uz motam uplne o inom.
O vcera mam fortissimoIII a aj ked som zdaleka neskusil toho vela tak musim povedat ze som fakt spokojny. Napr. Vietcong bol super, ale napr. MAFIA ma teda dostala - zase to obvykle trhanie, sekanie, pukotanie ako na ALC201a (integrovanej) Skusal som vo WinMe. Fakt som bol nasraty. Ale skusil som to pre istotu este v XP (mam len 256ram tak moc casto tam hry nepustam ale asi zacnem) - no a islo to bombovo (ako ked je zvuk vypnuty) - ziadne sklbanie, pukot - proste nadhera- aspon konecne dojdem Extremne jazdy. Chcem len jedno povedat - pred nedavnom som poslal do pi.. 98 a Me tam poslem za chvilu tiez (len dokupim 256mb) Mam taky pocit ze vyvojari ovladacov a hier na w9x uuuplne seru a vobec ich tam uz netestuju - mohol by som vymenovat vela konkretnych pripadov, ked nova hra na w9x ma problemy (napr. Batlefield1942 - zvuk len softwarovo), ide postatne horsie ako v XP aj ked je to narocnejsi system na HW. Co vy na to? Ma este niekto skusenosti s FORTISSIMOM III v HRACH?