Bohužel výsledky žádné nejsou a nebudou,deska jela asi 10 minut a pak se sama vypla ... V biosu to dělalo nějaké asciznaky,bylo to hrozně pomalé,nakonec to vytuhlo úplně,po restartu už PC ani nenajelo,jenom se ozývalo týýdýý .. jako že se přehříval počítač,asi po třetím restartu se PC rozjelo přes Insert (100 FSB) po nastavení ASPOŇ na 133 FSB a uložení biosu to zase nenajelo,myslel jsem že snad blok na CPU blbě sedí,ale v biosu to ukazovalo 30C,zkoušel jsem trošku ohnout i čidlo co je pod paticí,nic to nezměnilo,jinak ten pasiv na čipsetu se i během té chvilky dost teda hřál.Někdy se navíc při startu paměti pomalu načítaly,s jedním kusem to šlo v pohodě,dokud jsem nepustil prime95,později jsem se už do Windows ani nedostal,pánové jak já se s tou deskou jebal ... asi 6 hodin,takhle jsem v životě dlouho nebyl u jednoho pécka a řešil nějaký pokurvený problém,který nevím čím asi je.Nějaké návrhy ? Je prostě divné že to jelo ze začátku na 7x200 v pohodě a při čtení z CD se to prostě restartlo a vyplo následně.