Původně odeslal
FlashedBrain
Tak ho třeba odinstaluj, jestli to de, já sem ho ani neinstalil - k tomu nastavení pro WinAmp - nastav si 5.1 repro v Creative Speaker Settings a potom si v Creative EAX Console zapni CMSS 3D.
Skvele, skvele, uz to bezi. Jeste mam par otazek, jeslti by to nevadilo:
1) nevim, jestli mi tohle zbylo v systemu po puvodni instalaci softu na Audigy, ale v nabidce Start-programs-creative-SB audigy mam stale Creative AudioHQ se starou ikonou (uplne stejnou jako pri puvodnim softu). Kdyz to otevru, vypada to stejne jako driv, ale je tam uz jenom modul EAX Control Panel a Device Contros. Je to takhle vporadku?
2) V tom Device Contros mi pribyla nova zalozka Decoder, kde mam zatrzeno Dolby Digital (AC3) decode - to chapu. Ale pod tim je jeste par radku a ty uz tak nepanimaju, takze co mam mit z nasledujicich zatrzeno:
x Enable Dynamic range Compression
x Enable Dolby Pro Logic
x Enable Dolby Digital EX
3) Jak se zbavim te ikonky Creative Volume Control dole na Tray, nechci, aby mi ta blbost zbytecne zrala pamet, procesorovy cas a prostor na trayi...
Mozna ty otazky vypadaji hodne prihlouple, ale myslim, ze je lepsi vypadat chvili jako de.bil a neco se naucit, nez delat chytraka a nevedet nic...