Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: Tak už jsem taky DLT pozitivní - AXDA1700DLT3C JIUGB0311WPMW

Standardní Tak už jsem taky DLT pozitivní - AXDA1700DLT3C JIUGB0311WPMW

JSEM ZVĚDAV, JAK SE UKÁŽE....

JE ZELENÝ A MÁ NARŮŽOVĚLÝ ODLESK...

JDU TAKTIT....
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní

2chocen: ...drzim palce, dufam, ze 2400MHz z neho vymlatis
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Standardní

2300 urcite...
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Senior Member VIP Avatar uživatele Rabban
    Vliv
    286

Standardní

chocen: zkousel jsi ho na ty frekvenci co mas v signature i na default Vcore?
    Core 2 Duo E7300 3,33GHz, 2x2GB Corsair Dominator 1066 Gigabyte EP45 UD3LR WDC740GD Raptor Ga Geforce 8800GTS 640MB

Standardní

to je jeste stara signatura od DUT....
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní

tak, zatím jsem odladil fsb na 180MHz...jdu zvysovat nasobic.....hned pri zvednuti na defaultnich 11 (1990MHz) zacina trosicku kolisat napeti Vcore (1,488 - 1,50 - drobne tedy zvysuji na 1,55 - jsem zvedav, kam se s tim dostanu (doufam, ze ne do pr... )

Standardní

takze jsem se ustalil na hodnote 12x180 pri 1,65 Vcore - odpovida to XP 2700+ (2171MHz). je to kvuli teplote - idle 49, full load 56. Vic mam strach - chce to vodnika.

vypada to stabilne (ted jsem tri hodiny jel United devices), jen prime se trosku zblaznil - jednou mi to hodinu jelo v pohode, pak jsem dal chvilku pauzu a pak to zkolabovalo hned pri testu dva...pak jsem to pustil znov a jelo ta asi dvacet minut....zrestartnul jsem a ted jedu uz neco pres hodinu a pohoda - na nastaveni jsem nic nemenil, tak nevim...

snad se to casem vyresi - procak se zahori, a mozna pujde i na mensim napeti...a snad casem bude ten vodnik, protoze jinak to vyse neuchladim. verim ale, ze ten kus kremiku ma jeste na par set megahertzů...

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

muzes zkusit kam az jede na cca 1.525V? zajima me konkretne 12.5*166 -> 2083MHz alias XP2600+ ..budu totiz jeden z tech poslednich XP1700+ z CC taky brat tak me to tak nejak ciste nahodou zajima
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Fiha Som prekvapeny, ze DLT3C je aj JIUGB

Hmm dost zaujimave...

Standardní

2Glassman: ted prave zkousim stabilitu 12x175=2100 na 1,6V - coz se zatim (cca 1hod) zda primestable, takze by to mozna jelo i na nizsim napeti...jinak na 1,525 mam odzkouseno 11x180=zhruba 2000MHz...

2Semik: taky mne to prekvapilo a dost jsem se bal, ze to nebude nic moc...

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Chocen
    2Glassman: ted prave zkousim stabilitu 12x175=2100 na 1,6V - coz se zatim (cca 1hod) zda primestable, takze by to mozna jelo i na nizsim napeti...jinak na 1,525 mam odzkouseno 11x180=zhruba 2000MHz...

2Semik: taky mne to prekvapilo a dost jsem se bal, ze to nebude nic moc...
    Mno zatial to ani nic moc neni (ale snad bude )

Standardní

tak, bohuzel nejake 2400MHz na 1,75V neuchladim....chtelo by to vodu...ten CM kterym to chladim je sice tichej ale...

btw - stejne to hodlam provozovat na 2600+...

Senior Member Avatar uživatele mino
    Věk
    43
    Vliv
    283

Standardní

tak, bohuzel nejake 2400MHz na 1,75V neuchladim....chtelo by to vodu...ten CM kterym to chladim je sice tichej ale...

btw - stejne to hodlam provozovat na 2600+...
    To je pravda, ten CM konci na 1.65Vcore, max s odretymi usami este 1.7Vcore, viac uz nezvlada

Co takto love kt. si usetril na procaku venovat do chladenia, take SLK 900 + 92 Titan L verzia s 1600rpm by sa tam krasne vynimala
    Don't have a patent granted for being right. Would love one though!

Standardní

no, u DUT stacil i na 1,775, bohuzel, jak je zřejmé, DLT topí o dost více - jak všichni víme.

co se týče lepšího chlazení - snad se zadaří o prázdninách vodník...

btw - kdyz jsem se pohyboval okolo tech 2200MHz, zacala uz docela dost kolista +12V vetev ... od 12,585 az k 12,9 - pritom ostani vetve jsou v pohode (samozrejme, Vcore taky kolisalo, ale smerem dolu...) - proc mam takovy pocit, ze by to chtelo silnejsi zdroj

Standardní

2chocen: ...no to nikdy nezastavis: raz potrebujes novy procak, potom aby si to uchladil novy cooler, potom novy zdroj aby ti nekolisali voltaze atd atd
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

jj, to je pravda. jen mne nastvalo, ze ten zdroj je "350" a neutáhne to...

Standardní

jj, to je pravda. jen mne nastvalo, ze ten zdroj je "350" a neutáhne to...
    ...tiez som na tom tak isto PSU 350W a +5 a +12 voltov mi lieta pri zatazeni dost nechutne

Standardní

otázkou do pranice je, co teda koupit, aby to na 100% stíhalo a přitom to bylo tiché...bude to investice minimálně 2k a tak by to chtělo vybrat něco, co nějakou dobu vydrží...asi určitě dual fan a min 350W, spíše 400W...i když, 350 fortron se bude určitě chovat lépe, než ten pseudo 350 EC...

asi bych nejvíc věřil enermaxu nebo DTK (které taky vyrábí enermax), ale trošku problém je sehnat (hlavně ty DTK)....

nejhorší bude asi ta hlučnost....

Standardní

otázkou do pranice je, co teda koupit, aby to na 100% stíhalo a přitom to bylo tiché...bude to investice minimálně 2k a tak by to chtělo vybrat něco, co nějakou dobu vydrží...
    ...v bazare kupis komplet 486ku a ta splna vsetky predpoklady ktore su uvedene vyssie - ONLY JOKE

...inak tiez rozmyslam o tom DTK zdroji, u nas by sa mali dat zohnat v Blave vo fe. Sofos

Standardní

a v čechách ? neíte někdo ? co nejkompletnější sortiment....

Standardní

...tak u nas v tom Sofose maju

DT-PTP4007P -> 400W DTK ATX zdroj, PFC za 1893,- bez DPH
    DT-PTP4007A -> 400W DTK ATX zdroj, active PFC, aluminium za 2080,- bez DPH

Standardní

a jak jsou na tom s hlukem ??

Standardní

a jak jsou na tom s hlukem ??
    ...tak to netusim, ale hluk sa da vzdy "doladit" len pevne dufam, ze ked pojdem do toho noveho zdroja, tak tie hodnoty +12 a +5 budu stabilne

Standardní

no, to je právě to. taky mam strach z toho, ze investuju 2000 a budu na tom stejne, nebo dokonce hur nez ted...

btw - uz jsem se zklamal i s chieftecem 360W - mel +5VSB na 5,6 a kurvilo to grafiku (i kdyz nevim proc) - mel jsem z reklamace tri kousky a delaly to vsechny...jo a ty napeti taky nebyly buhvijak stabilni..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. PC nabíhá až na druhej pokus! UŽ 10 DNÍ JEDE OK!!!
    Založil Vykuk v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 134
    Poslední příspěvek: 10.06.2006, 19:39
  2. Hlasité ventilátory na notebooku Asus M6Va > řešení!
    Založil bird birdovicz v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.12.2005, 23:50
  3. Tak už mi taky odchází IBMko - 30 GB 75GXP z Maďarska
    Založil Ladis v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 06.05.2003, 05:23

Pravidla přispívání