Rozmýšľam že si kúpim pastu na procák CoolerMaster PTK-1 (6.8 W/mK), myslíte že mi zníži teplotu Durona 1300 viac ako štandardná strieborná pasta? DÍK
Rozmýšľam že si kúpim pastu na procák CoolerMaster PTK-1 (6.8 W/mK), myslíte že mi zníži teplotu Durona 1300 viac ako štandardná strieborná pasta? DÍK
Athlon64 2800+(1800), Thermaltake Fanless 103, 1024 DDRAM 400MHz GoodRAM, 80 HDD IBM - Hitachy Sata, Sapphire ATI 9600 Atlantis 256MB/128 Bit, MSI K8T Neo FSR, Creative T5900, SB Audigy 1
No myslim ze nie. Doporucujem AS III alebo obycajnu bielu pastu.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
...co je podla Teba štandardná strieborná pastaPůvodně odeslal frantoka
ak myslis tu od Titanu tak je to SuperStandard
![]()
![]()
...podla mna je skoda vyhodit za tu uvedenu pastu tych zhruba 200Sk co stoji, kup obycajnu silikonovu bielu a hotovo![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
ja mam durex 1,3 @ 1,45, PRI teplote 40-44 stup.,pri plnom vykone
a nemam pastu vobec,,,,,,,
Mislis ze ju fakt potrebujes?
Barebone MSI Mega 180,
no jestli nemas lesteny chladic tak urcite, a jestli jo tak tim taky nic nezkazis, nebo jo?Původně odeslal lol555
btw.: mam taky standartni stribrnou pastu z Alfy za cca50Kc, to je podle me standart
![]()
AS III je podle me super luxus a nemyslim si ze mezi pastama za 200 a tim co mam bude nejaky velky rozdil
btw2.: radsi tu stribrnou za 50 nez beznou bilou, se koukni na ty hodnoty tepelne vodivosti, je to fakt rozdil
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
Ja mam ASIII a jsem s ni spokojena pomohlo mi to hodne![]()
ABIT NF7 S--AthlonXP2500+@3200+(200x11 1,75V)--TT BIG WATER SE (53 stupnu full load)--2xOCZ 512DDR(400MHz CL 2,5)--LEADTEK GF6-6600GT 625/1200 --SB-Audigy player--Seagate 250GB(8mb cache)--19"Samsung syncmaster 900IFT
HLAVNE NEBER TITAN PASTU !!!Původně odeslal UFo
Don't have a patent granted for being right. Would love one though!
me teda ASIII nepomohl nijak vyrazne rekl bych
.
...Původně odeslal UFo
![]()
![]()
![]()
jezisi, to su "kIdY"
![]()
![]()
ty asi nemas dlhodobejsie skusenosti s tou podla tebastandardnou strieborrnou pastou od Titana, ze
![]()
...skus si precitat starsie thready v sekcii chladicov a uvidis![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
jo to teda nemamPůvodně odeslal .:::iGor:::.
![]()
protoze nemam Titan ale nejaku Stars-700, nebo chces rict ze je to ona?
je fakt ze stoji priblizne stejne a ty jeji hodnoty sou stejne, ale zkus je porovnat s tou bilou pastou co proosavaj treba v GM
je fakt ze teplotni rozdil tam nebude asi skoro zadny ale ten cenovy je taky zanedbatelny, tak proc nebrat stribrnou![]()
nevim jak ta Titan vysycha, samo ze ta moje po cca 3 mesicich co ji menim nevypada uplne stejne ale ze by nesla sundat? jak tam negdo pise...
proste se da porad roztirat, i kdyz trochu hur, a to mam Vcore uz delsi dobu pres 2V a teploty sem mel v nevetranem casu okolo 65C a kdyz sem sel na 2.2V tak mi to splhalo pres 70C
btw.: at si teda kazdy koupi co mu vyhovuje, chtel sem jen rict ze nema cenu do pasty vrazet nejake drsne prachy, a kdo chce at si teda klidne pouzije i tu bilou, rozdil ve C tam moc velky nebude je to hlavne psychologicke, ze si myslis ze mas stribro
ten rozdil tam prave je dost velky ale jen v tech technickych parametrech, v praxi to bude o necem jinem
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
nalapovat a vylestit chladic a pastu nepotrebujes ;o)) a pouzijes-li amd ti reklamaci procesoru neuzna (protoze pasty jsou nejen teplovodivy, ale i elektrodivy a tudiz se muze poskodit procesor![]()
)
vsichni stejni dacani![]()
EPOX 8RDA3+ / BARTON 2500+@2100Mhz / SPIRE cooler / 2x256MB KINGSTON 400 DUAL/ Sapphire Radeon 128MB 9100 295/240 - TITAN TTC D3TB pres 1 PCI slot \' MAXTOR 120 GB 8MB 7200 ot. \' MAXTOR[/b] 80 GB 8MB 7200 ot. ata 133
...ja som myslel, ze sa zmienujes o tej paste od Titanu, tak sorry![]()
...tak som zistil, ze tu Stars-700, o ktorej pises vyraba Spireeste som sa s nou nestretol, takze ju neviem posudit a na strankach Spire o nej tiez moc nepisu
![]()
...tak som sa pozeral blizsie na stranky Spire a ma tam 2 druhy teplovodivych past![]()
Stars-420
- biela pasta
- tepelna vodivost 2.062 W/m*K
- tepelny odpor 0.06°C-in˛/W
Stars-700
- strieborna pasta
- tepelna vodivost 2.17 W/m*K
- tepelny odpor 0.06°C-in˛/W
...pre nas ta tepelna vodivost nehraje takmer ziadnu rolu (a aj tak je tam rozdiel minimalny), skor je dolezity tepelny odpor a ten je v oboch pripadoch rovnaky, cim sa potvrdila moja domnieka, ze aj v tejto STAR-700 bude len maly podiel oxidov striebra![]()
ja tam mam napsano:
10%
joj je to fakt jen psychologicke
btw.: s tim vysychanim je to fakt sila
btw.: ted me vrta hlavou proc na strankach Spire je teplotni vodivost>2.17 W/m-K a na ty paste mam >7.5W/m-k![]()
...no vidis sam, je to len na strieborno zafarbena silikonova pastaPůvodně odeslal UFo
![]()
Mám obyč TITAN patu (co dávají ke svým chladičům) já sem jí dostal k D5TB-TC !!! Mám s ní na palominu při 1,85 45C v klidu. Jinak co se týče otázky tazatele. Proč si jí nekoupit. Ale teplotu ti to nesníží. Max tak o 0,5C.
...to mas pravdu, ze strieborne pasty su el. vodive ale podla pokusov musis do nich davat 20-50V -> a az potom vede el. prudPůvodně odeslal slonus
![]()
no ja netvrdim ze ne, to tvrdi AMD... proste kdyz pouzijes jinou pastu nez doporucuji oni (je to jedna nebo dve celkem), tak ti nemusi uznat reklamaci v pripade poskozeni procesoruPůvodně odeslal .:::iGor:::.
![]()
EPOX 8RDA3+ / BARTON 2500+@2100Mhz / SPIRE cooler / 2x256MB KINGSTON 400 DUAL/ Sapphire Radeon 128MB 9100 295/240 - TITAN TTC D3TB pres 1 PCI slot \' MAXTOR 120 GB 8MB 7200 ot. \' MAXTOR[/b] 80 GB 8MB 7200 ot. ata 133
...o tom sa tu pred 2-3 tyzdnami viedli diskusie a teraz je to uz outPůvodně odeslal slonus
tak to mi promin, ja jsem tu novej a opravdu netusim co se tu delo pred 3 tydny...![]()
...treba pouzivat tlacitko "HLEDAT" a citat aj starsie prispevkyPůvodně odeslal slonus
![]()
no kdybys cetl tak intenzivne jak radis ostatnim videl bys, ze ja toto forum nezalozil a ani nebylo o vztahu teplovodiva pasta - amd...Původně odeslal .:::iGor:::.
jen jsem napsal svuj nazor na pouzivani teplovodive pasty![]()
a opravdu si nemyslim, ze kdyz chce clovek nekomu poradit nebo na neco odpovedet, ze si musi nejdriv najit jestli uz nekdo nekde neodpovedel podobne neco cist kolem milionu prispevku...![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)