Citace Původně odeslal juzko
Citace Původně odeslal kubajzz
Citace Původně odeslal juzko
Citace Původně odeslal TimeLord
Co ked je SNDS len marketingovy tah od intelu aby sa ludia bali a nedavali to na vysoke frekvencie a napatie ? Ja som tem moj trenoval na 1.75V dost dlhu dobu, teplota tiez nebola mala a vysledok je ten ze teraz sa dobre zabehol a ide mi na default voltazi(1.456V) na 2.7GHz a na default frekvencii 1.8GHz mi staci 1.07V
No intel si to urcite nevymislel SNDS prislo od overclockerov a docela skoro po nastupe NW, pre intel to moc dobra reklama nie je ale na druhej strane v nasich zemepisnych sirkach som SNDS este nevidel, takze az tak horke to nebude, ale podcenovat to tiez netreba tych par penez za proc je predsa skoda, aspon pre nas studentov urcite
Celý SNDS je podle mě hoax. A i kdyby se to někomu stalo (i když jsem u nás o tom ještě neslyšel) tak to stejně nikdo nepozná a procesor půjde v pohodě vyreklamovat.
O tom ako v pohode sa tu uz viedli dlhe debaty pretoze intel vie zistit ze proc bol OC a tym padom moze reklamaciu zamietnut,nikomu sa to este nestalo pretoze nikto co viem (u nas) SNDS nemal ale vonku ludom SNDS par procakov a dost rychlo odpalilo zaujmave je ze zvecsa islo o zadratovane procaky, ale hoax to urcite nie je preco aj.
Tak tak, moje rec.

Jasne ze by ten procak treba dlouhodobe zvladl 1,65 ci 1,7 V, ale proc to "riskovat" ...