Citace Původně odeslal Dawe
Podle me se pletes.

Vem obe dve sestavy - jak 1300 s 512, tak 1700+ s 256 - a temer vzdy vyjde jako vykonnejsi XP. Nedej boze ho pretaktit.

Prave tebou navrhovana 900pro potrebuje dost vykonej procesor, aby ze sebe vydala to nejlepsi. A to rozhodne ne jenom v obligatnim 3D Marku.
(V tom mimochodem nehraje velikost RAM temer zadnou roli. )

Zalezi na co to chces pouzivat, ale XP je rozhodne perspektivnejsi...

Necht´ kazdy dela, jak uzna za vhodne...
Sam si protirecis, sa mozem vy.s.rat na 3DMark, ked na 256MB RAM pojdu skutocne hry slideshow, lebo nestiha disk !!!

Som mal na mysli bezneho usera, co netakti a nehrabe sa v kompe, poviem ti ze je dost poznat ci ti hra swapuje, alebo nie, o inych aplikaciach ani nevravim, kamos mal GeForce2Ti 32MB/512 SDR/durex0.9 a mafia mu isla v pohode, zatial co ja som musel znizovat rozlisenie, rusit detaily atd. s touto zostavou co mam v podpise !

A do kancla mozes v poho s 512MB vypnut swap, a si v suchu
Citace Původně odeslal Dawe
Prave tebou navrhovana 9000pro potrebuje dost vykonej procesor, aby ze sebe vydala to nejlepsi. A to rozhodne ne jenom v obligatnim 3D Marku.
Som nenapisal ze k nemu odporucam grafu 9000Pro !
To si pretocil,l en to je dla mna horna hranica vykonu grafy, ked este ma vyznam skocit po durexe, inac k durexu 7500 64SDR, alebo ManLi 9100 64DDR (manli iba koli cene, lepsie ako M$I G4 440 8xVTD)