Teď jsem ségře kupoval durona 1100 a taktnul jsem jí ho na 1300, maximum jel stabilně 1350, ale topil jak svině, v zátěži 58C, tak jsem jí tam prdnul vcoola a při normálních kancelářských věcech a internetu má 39C. Za ty prachy se mi to zdá OK.
Teď jsem ségře kupoval durona 1100 a taktnul jsem jí ho na 1300, maximum jel stabilně 1350, ale topil jak svině, v zátěži 58C, tak jsem jí tam prdnul vcoola a při normálních kancelářských věcech a internetu má 39C. Za ty prachy se mi to zdá OK.
jasne, delal jsem ted taky jednu sestavu. dal jsem tam durace 1,1 a zbytek vybavy tak v normalu a pocitac vysel na necelejch 10 000Kc s DPH.Pohodicka.
ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
---
◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ► On the 8th day God created David Bowie.
VIP
Ty taktujes comp na net a kancl. ?Původně odeslal DAN2
![]()
Proc ? Ze zvyku ? Ze sportu ? Pro poteseni ?![]()
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
Chtěl jsem vyzkoušet co to snese a už jsem to tak nechal, takže asi ze sportu i pro potěšení.Původně odeslal Dawe
Sam si protirecis, sa mozem vy.s.rat na 3DMark, ked na 256MB RAM pojdu skutocne hry slideshow, lebo nestiha disk !!!Původně odeslal Dawe
Som mal na mysli bezneho usera, co netakti a nehrabe sa v kompe, poviem ti ze je dost poznat ci ti hra swapuje, alebo nie, o inych aplikaciach ani nevravim, kamos mal GeForce2Ti 32MB/512 SDR/durex0.9 a mafia mu isla v pohode, zatial co ja som musel znizovat rozlisenie, rusit detaily atd. s touto zostavou co mam v podpise !
A do kancla mozes v poho s 512MB vypnut swap, a si v suchu![]()
![]()
Som nenapisal ze k nemu odporucam grafu 9000Pro !Původně odeslal Dawe
To si pretocil,l en to je dla mna horna hranica vykonu grafy, ked este ma vyznam skocit po durexe, inac k durexu 7500 64SDR, alebo ManLi 9100 64DDR (manli iba koli cene, lepsie ako M$I G4 440 8xVTD)
Don't have a patent granted for being right. Would love one though!
VIP
To si ze me delas prdel vid ? Ty jsi musel neco omezovat ?Původně odeslal mino
Hmm... Kamosovi beha Mafie na XP 1600 + RadeonVE + 256 MB DDR 266 v 1024 s full detailama upplne v klidu.
A me se nesekne ani kdybych se potento...
Jo, taky jsem videl, ze moc nejela - na Dur 850+GF4MX na Thunder1400+Matrox G450 a na P II 300+TNT2![]()
Ano, musel som obmedzovat najma viditelnu vzdialenost![]()
![]()
a to je prave na mafii najkrajsie - exteriery.
Inac na full som ja mal 50-80 fps + k tomu sekanie disku ala 2fps
Kamos(spolubyvajuci) mal 20-25 fps, ale ziadna sekanica.
Cize v reali som ja musel na koniec nastavit nizsiu vidit. vzd. + 4xFSAA&16xAF aby sa to sekanie disku do toho zakomponovalo![]()
![]()
![]()
fakt to bolo na full nehratelne, lebo ked som presiel za roh, nasledoval 0.5sec. sek a uz som bol vyburany![]()
![]()
![]()
VIP
No jo, tak kdyz mas 4xFSAA tak to se nemsis divit panacku !Původně odeslal mino
BTW by me zajimalo jak jsi se snizenou viditelnosti delal v extremu tu misi se snajprama u kostela.![]()
Si poriadne precitaj co som napisal.Původně odeslal Dawe
Ja som ta neurazal, si si to mohol odpustit. Dufam ze uz nebudem muset na tvoje prispevky reagovat.
EDIT: nieco som zmazal.
VIP
to melo vyznit odlehcene - bohuzel jsem nejak opomel na smajliky...Původně odeslal mino
![]()
A nesud me prosim, ja to taky nedelam.
No flame, vzdyt to prece nemame zapotrebi. Jeste kvuli takovejm kravinam. Nebudeme z toho delat MobilManii, co rikas ?![]()
Proč se tu vy lamy hádáteNezdá se¨vám to trochu offtopic ?
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)