Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
mno zavádění služeb...pokud ti to vůbec pomůže ...zkoušel jsi ten outlook spustit 2x za sebou tzn pustit - počkat těch půl minuty, pak vypnout a pak znova pustit pokud by to při dalšim puštění zase čekalo půl minuty, tak to službou asi nebude, páč ty manuálně zapínatelný se pak vždycky vypnou až při restartu pc (pokud je někdo zase manuálně něvypne...)...čili seká se to taky nebo ne
Když to spustim po druhý je vše OK.

Teď jsem si hrál s notebookem a dal jsem služby telefonní subsystém, správce vzdáleného přístupu a síťová připojení na automaticky (bylo to na ručně). Zrestartoval jsem to a stejný výsledek. Pak jsem přes msconfig narval všechny služby (nebo jak se tomu říká) zpět, restartoval a světe div se, jede to OK. Pak jsem zkusil všechno co jsem předtím opětovně zaškrtnul v msconfigu zase vyškrtnout v domnění, že to opět nepojede, ale ono to jede.

Takže můj názor je ten, že to zčubil ten msnshit, a po spuštění to stále na něco z msn čekalo, i když jsem ho odinstaloval. Zkoušel jsem to několikrát restarovat a zdá se vše OK, tak uvidíme.

Díky za ideu s nastavením služeb.