Citace Původně odeslal Marek.Sedlář
Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal Raydowe
Ked uz sa bavite o FSB, kludne sa moze Radek "hnevat", prave koli vysokej FSB, nejak tie 9700 to nemaju radi...
Ale ona má ASUS s nForce2 - a tam je AGP lock - sachovani s FSB nema na AGP vubec vliv. V biosu se da tedy nastavit 50-100MHz, ovsem nema cenu s tim sachovat a nechat to pekne na defaultu 66MHz.
Hmmm ted se mi rozesral komp, presne receno zacala mi dupat grafika.Obraz se rozpada,ruzovi...jestli se posrala grafika,tak je to druha,kterou muj komp odvaril. Prave je otazkou,jestli FSB 166 nebyla tou pricinou.Pokud jo,tak to bude na reklamacku.Clovek si koupi desku s chipsetem co ma mit agp lock a grafiky odchazeji do pekel...tohle me dost sere.
Ten zdroj co máš v popisu,o tom jsem nikdy neslyšel,co si koupit radši fortrona 350W ? měnil si během té reklamace první grafiky zdroj nebo né ?
Nojo muj zdroj je noname,ALE aby to mesic bezelo v pohode a pak tohle Btw ted jsem dal do shopu cely case at mi najdou zavadu a tvrdi neco o tom,ze se snad prehrivaji ramky na grafice a ze to davaji reklamovat.Otazkou ale je,jestli si tim jsou jisti,nebo jsou jenom bezradni. Kdyby ta grafika blbla od 1.dne co jsem ji tam dal,tak taky podezrivam zdroj...takhle spis podezrivam desku a 166mhz FSB. Vedet to tak jiste