PCI je na pevno na 33Mhz.Agp tedy na pevno na 66Mhz.Myslim vuci FSB.Ale jak je to s frekvenci Ide radice?Pri zvysovani FSB mi de hlavne o to.Je nastavena taky na pevno?Diky.
PCI je na pevno na 33Mhz.Agp tedy na pevno na 66Mhz.Myslim vuci FSB.Ale jak je to s frekvenci Ide radice?Pri zvysovani FSB mi de hlavne o to.Je nastavena taky na pevno?Diky.
Athlon XP 1700+ na 2600+,Asus A7N8X Deluxe,256 mb
Ram OCZ 3200,Maxtor Diamond 9 8mb cash,Gigabyte maya radeon 9000pro,Teac cd 540w,Case 300w
Menena frekvence IDE radice ?Původně odeslal vilik
![]()
Tak to slysim poprve... Jak to myslis, ta se prece vubec menit neda.
O disky se pri OC rozhodne neboj, ty jsou ty posledni, kterejm by se neco mohlo stat.
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
pokud se bojis o to, ze s rostouci fsb freq ti bude rust freq i na radici (tudiz by mohly blbnout disky), tak vez, ze radic je fixovany na PCI, takze se zvysovanim fsb se ti nic nezvedne a tudiz se o disky bat nemusis, pac pobezej porad na defaultu PCIPůvodně odeslal vilik
Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W
Tak to je super.Muzu tedy nastavit klidne 185Mhz a nemusim se bat,ze mi HDD vysype data jako u VIA chipsetu.Kdyz necham AGP na optimal v biosu tak se mi doufam taky zvedat nebude?Nebo tam musis nastavit 66Mhz.Jsem totiz zvyklej grafiku taktovat zvlast pres riva tuner.Dik.
Athlon XP 1700+ na 2600+,Asus A7N8X Deluxe,256 mb
Ram OCZ 3200,Maxtor Diamond 9 8mb cash,Gigabyte maya radeon 9000pro,Teac cd 540w,Case 300w
taktovani grafiky pres rivatuner je neco jinyho nez takt AGP. V biosu si nastav rucne agp treba na 66 a ve woknech v rivatuneru si pak s grafarnou delej co ses zvyklej (taktovani jadra/pameti).Původně odeslal vilik
Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)