Chtel bych se zeptat jaka byt mela byt "takova normalni" teplota u vyse uvedeneho procesoru pri plnem vytizeni na desce s chipsetem nForce2 ktery je osazen jen vetsim pasivnim chladicem? Zatim jsem mel max. 48°C
Chtel bych se zeptat jaka byt mela byt "takova normalni" teplota u vyse uvedeneho procesoru pri plnem vytizeni na desce s chipsetem nForce2 ktery je osazen jen vetsim pasivnim chladicem? Zatim jsem mel max. 48°C
AMD Athlon XP 1800+ BOX, ASUS A7N8X, ABIT Siluro GeForce 3 Ti200, KINGMAX 256 MB RAM (333)
No,ona ta teplota bude ze socketu,takze se to neda rict (je to jen odhad).Ale teplota by se mela asy pohybovat tak kolem 50°C max pri zatezi.Ale jak rikam,je to jen odhad skutecne teploty,tak na to moc nehled.
Intel Pentium D 805
AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
Leadtek FX 5700
Np jelikož to máš v BOX verzi, tak ten chladič stojí určitě za houby.Původně odeslal Irreligious
moc toho neuchladí. i když záleží kusově.
já osobně mám xp 1700+ s TITANEM D5TB a teplota při zátěži mi nepřesáhla 45°C (mám ještě fan v zadu case - ten tomu taky trošku helpne) ; s taktem na 2,2 mám kolem 51°C při zátěži k 60°C, čipset 28°C při zátěži 33°C
takže si myslím, že bys měl mít něco kolem těch 45-47°C
ale při testech, který jsou přímo dělaný na zátěž procáku (CPU Burn,...) klidně můžeš mít i přes 50°C
Ked tak anpis aspon ci palomino, alebo TB, ci DLT3C, lebo DUT3C a tak,Původně odeslal Irreligious
inac vseobecne plati ze do 50 je v poho, ale doska lubi klamat, proste pokial udrzis na pasive dlhsie ruku, tak je to okej![]()
Don't have a patent granted for being right. Would love one though!
KeĎže tie dosky merajú každá inak, je to ťažké povedať, ktorá teplota je OK... Ja by som povedal, ža taká keď je to stabilné a má aspoň 5-10 stupňov pri max záťaži rezervu od nestability... Chladič by nemal byť úplne horúci a malo by to mať primeraný hluk...![]()
i5 2500K, Asus Maximus IV Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, Gigabyte GTX480, Intel 320 160GB + 3,64TB HDD by 4xWD, LG GH22LS30, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
Under construction: C2Q 6600 (OC ~3GHz=334x9), Asus Maximus II Gene, 4x2GB DDR1066 Kingston HyperX, NVidia Asus 280GTX
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)