Původně odeslal
Vlado

Původně odeslal
IvanBeauty
Urcite Enermax. Je to lepsia investicia ako do fortrona. Je to kvlalitativne velky rozdiel oproti fortronu. Cena len o nieco vyssia. Super tichy. Sam by som ho chcel. Ale pockam na novu verziu s opletenymi kablami. Este vyssia stabilita...
Tak už som ho priniesol. Stál ma celý balík! 2330Sk. Ešte že boli takí ochotní a vzali mi 300W PREMIERa za 900SK

späť. Je to model EG301P-VE. 2 ventilátory (jeden priesvitný!) regulované podla teploty, velké hlinníkové pasívy, gulaté pozlátené mriežky ... a hodne slušná váha.

Už mám aj napätia v pohode = +12V má 12,2V (Premier mal 13,3V!

) a 5V má 4,89V (Premier mal 4,72V).
Opletene kable? Ja mam na konektoroch pre zdroj a P4 napajanie taku sietku. To je ono?
Ja som tiez pred tyzdnom kupil Enermax, ale este som ho nedal do pocitaca. Je to EG365P-VE (FM). Hlucnost nebude asi moc nizka, predsa dva vetraky su dva! (aj ked maju termoregulaciu) Chcel som kupit AX radu s manualnou regulaciu toho 80mm ventilatora, ale pre mojho obchodnika, kde nakupujem to bolo mimo jeho schopnosti.

Dokonca mi predavajuci povedal, ze po prvy krat videl tento Enermax a ze sa mu vraj celkom zapacil (a to nieje ziadny maly obchod!!). Proste, kazdy "neznaly" clovek si radsej kupi zdroj za 1000 korun - ved naco by daval o dve tisicky viacej za tak isto vykonny zdroj!!
A este nieco: Ivan myslel novsiu radu Enermaxov, ktore maju medene tienovanie kablov - to nieje ta sietka, co mame my!!