model FMA maju na www.chladice.sk

Citace Původně odeslal OndreJ
Citace Původně odeslal Vlado
Citace Původně odeslal IvanBeauty
Urcite Enermax. Je to lepsia investicia ako do fortrona. Je to kvlalitativne velky rozdiel oproti fortronu. Cena len o nieco vyssia. Super tichy. Sam by som ho chcel. Ale pockam na novu verziu s opletenymi kablami. Este vyssia stabilita...
Tak už som ho priniesol. Stál ma celý balík! 2330Sk. Ešte že boli takí ochotní a vzali mi 300W PREMIERa za 900SK späť. Je to model EG301P-VE. 2 ventilátory (jeden priesvitný!) regulované podla teploty, velké hlinníkové pasívy, gulaté pozlátené mriežky ... a hodne slušná váha. Už mám aj napätia v pohode = +12V má 12,2V (Premier mal 13,3V! ) a 5V má 4,89V (Premier mal 4,72V).

Opletene kable? Ja mam na konektoroch pre zdroj a P4 napajanie taku sietku. To je ono?
Ja som tiez pred tyzdnom kupil Enermax, ale este som ho nedal do pocitaca. Je to EG365P-VE (FM). Hlucnost nebude asi moc nizka, predsa dva vetraky su dva! (aj ked maju termoregulaciu) Chcel som kupit AX radu s manualnou regulaciu toho 80mm ventilatora, ale pre mojho obchodnika, kde nakupujem to bolo mimo jeho schopnosti.
Dokonca mi predavajuci povedal, ze po prvy krat videl tento Enermax a ze sa mu vraj celkom zapacil (a to nieje ziadny maly obchod!!). Proste, kazdy "neznaly" clovek si radsej kupi zdroj za 1000 korun - ved naco by daval o dve tisicky viacej za tak isto vykonny zdroj!!
A este nieco: Ivan myslel novsiu radu Enermaxov, ktore maju medene tienovanie kablov - to nieje ta sietka, co mame my!!