To ze to hraje jen Stereo je jen kec. mam doma Audigy platinum, propojenou optikou s receiverem Philips. Pokud prehravam cokoli ve stereu, tak to samo jede jen L+P, i testy to projedou jen L+P. Pokud mate ale treba film, nebo pisen v AC3, jede to krasne 5.1. Trvalo mi asi pul roku, nez jsem to vychytal. Chce to jen 3 veci,Propojit,soubor v ac3 a kodek.Ja mam nejakej ruskej(anglicky) da se najit v googlu, a je to asi nejrozsirenejci verze kodeku.Nevim to z hlavy jak se menuje.Starsi verze malinko blbly,ale mam 068b a ta je supr. Jen trochu slozita instalace.V mv2plejeru pustis film,za behu pravim/filtry/ac3 a vyberes vystup SPIDF.Okamzite se to prepne a ten rozdil sakra poznas. Pokud mas i nejaky kvalitni receiver(jako ja) )takti to i na displeji napise,ze prijima AC3. Mormalne mam PCM, po prepnuti zobrazi AC3 3/2.1.
Je teda na kocku, ze spousta her taky hraje 5.1,ale v zadne se neda zapnout spidf,je to softwarove nedochytany.Mel jsem to soucasne propojene i 3xjack,ale uz jsem to odpojil, neda se to poslouchat, hold laser je laser.