Citace Původně odeslal GM
Haha, jednoduché řešení - výkon v benčích by sice měl být o něco vyšší, ale nutně nemusí, vše je tím po*****m Postalem 2 - neoptimalizovaný Unreal warfare engine udělá svoje - to není strojem, ale neschopností programátorů, na strojích jako máš Ty, nebo já, nebo, nebo... se nemůže sekat žádná současná hra (pokud ji nehraješ 1600x1200 AA+AF Max a já nevím co ještě ), pokud není jako Postal 2 blbě udělaná!
No tak ja na svy sestave hraju Postala2 v 1024x768x32 a 6xAA,16xAF, takze s tou optimalizaci je to zcestne, jelikoz ta zenstina ma vykonnejsi grafarnu a procak kdyz to tak vezmeme Jinak OS mam stejny, tedy WinXP SP1a a DirectX 9.0a, ovladace Catalysty 3.2 (na nainstalovani Cat 3.4 jsem jeste nemel cas )
Mě běhá taky všechno v pohodě a najednou se to zatrhá... Neviděl jsem rozdíl mezi Cat 3.2 a 3.4. Tuším, že v posledním Levelu také psali, že to vývojáři podělali a na jejich testovacím PC to šlo občas na 10 fps... Nevím, jestli už vyšel nějaký patch (a Ty ho třeba máš), ale jinak to prostě pořád plynule běžet nemůže...