Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: wd jb 80 gb 8 mb cache a vykon

Standardní wd jb 80 gb 8 mb cache a vykon

meral som vykon vyssie uvedeneho disku cez sisoft sandru 2003 vo winoch2000 so vsetkymi sp packmi a via 4in1 4.37 a vykon bol horsi nez na predchadzajucom seagate baracuda 4 40 gb. subjektivny dojem je taky ze je podstatne rychlejsi ale testy to nevykazuju. ked som odinstaloval 4in1 tak som ziskal asi 5000 bodov ale to len do dalsieho restartu potom sa to opat znizilo. mam taky pocit ze si tam winy tie 4in1 pridali po restarte sami od seba ako to radi robia aj pri ostatnych ovladacoch. ked ma niekto podobnu konfiguraciu nech mi napise ake 4in1 pouziva a este nieco disk sa nechce rozbehnut na inom radici nez na raide. bios ho najde sice aj na klasickom radici ale win2000 z boot cd sa mi nepodarilo nainstalovat.
    Dell Inspiron 1520

Standardní

no já mám ten samý disk a jedu bez W4.xx owladačů - zatím nebyly potřeba. jinak je fakt že můj disk w Sandře 2002 byl poražen i diskem Seagate 20-40GB s 2MB cache tak Sandře newěřím - wyzkoušej HDTach, tam se mi to pohybowalo od 50-30MBps
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Standardní

1) nevěř ani slovo Sandře...pokud to musíš mít, zdefragmentuj disk a pak jí pusť znova a uvidíš rozdíl...
    2) RAID...nebude to tim, že na normálnim ide jsi měl k tomu disku ještě připojenej nějakej slave nebo naopak neměl WD má special propojku na stand alone...tzn master bez slave...

Standardní

no kámoš ho má a hádal se se mnlu jak je to výkonný, pak jsem je oba zamontoval na ATA100 a pustil různé testy .. sandra, nero kopírování z DVD , no a natřel jsem ho i s barracudou
    Pašák erda.

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    no kámoš ho má a hádal se se mnlu jak je to výkonný, pak jsem je oba zamontoval na ATA100 a pustil různé testy .. sandra, nero kopírování z DVD , no a natřel jsem ho i s barracudou
    jakou Baracudou ? Sandra je o ničem, pusť si tam HDTach...a o kopírowání DWDček bych raději pomlčel...to není průkazný - lepší je mít nějaký welký zapakowanej soubor který rozbaluješ
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Standardní

Citace Původně odeslal Airwolf
    ...a o kopírowání DWDček bych raději pomlčel...to není průkazný - lepší je mít nějaký welký zapakowanej soubor který rozbaluješ
    ono průkazný je máloco...test toho zapakovanýho souboru má vypovídací hodnotu taky nulovou, klidně by v tom testu mohla Baracuda IV porazit Raptora...

Standardní

Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
    Citace Původně odeslal Airwolf
    ...a o kopírowání DWDček bych raději pomlčel...to není průkazný - lepší je mít nějaký welký zapakowanej soubor který rozbaluješ
    ono průkazný je máloco...test toho zapakovanýho souboru má vypovídací hodnotu taky nulovou, klidně by v tom testu mohla Baracuda IV porazit Raptora...
    )
    tak co je teda průkazný, pozor ještě dodávám, že si nemyslím že seagate je lepší než těch 8MB cash
    Pašák erda.

Standardní

Osobne mam WD 120 JB i Barracudu IV 80, porovnani je na sweb.cz/DADA/disky.htm

WD je rychlejsi, ale hlucnejsi.
    cpu, cooler, harddisks, dvdrom, graphics card, monitor, cd-rw, modems, mouse, keyboard, infra

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    tak co je teda průkazný...
    stejná konfigurace PC, stejný systém, stejná kšanda, stejně velká partition na stejném místě disku....a pak se dá říct, že je to jakž takž věrohodný porovnání disků...

Standardní

2 kukla: Dalsi disk sem na ksande nemel a tech rozdilu v nastaveni jumpru sem si vsim a skousel sem to nekolikrat. Bios disk zadetekuje ale kdyz sem tam dal nainstalovat w2k z boot cd po prvem restartu se nic nestane, bios sice disk najde v pohode ale samotna instalace se jiz z disku nespusti a ztuhne mi to. Mam takove tuseni ze novy bios do desky by to spravil jenze mam obavy ze bych pak mnel problemy se stabilitou procaku a kdyz to jede na tom raidu bez problemu tak se mi v tom nechce vrtat. S tou sandrou si mel pravdu k mereni vykonu disku se pouzit neda.
    Dell Inspiron 1520

Standardní

máš pravdu...pokud ten disk na raidu fičí ok, tak je problém asi v desce...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Ako na WD 800 JB??? Hadze chyby...
    Založil mortician v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 28.09.2003, 23:30
  2. Nero6 nechce pálit 728 MB film na 80 min CD
    Založil Magus v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 19.09.2003, 06:42
  3. disk 80 GB pomalu zapisuje - vyreseno
    Založil Petano v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 23.06.2003, 00:25
  4. 8 MB cache
    Založil Grázl v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 27.04.2003, 13:06
  5. nForce2 & HD-WD 80GB JB (8MB cache) ---> !RYCHLOST!
    Založil Shox v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 14.02.2003, 17:50

Pravidla přispívání