Tak jsem odstranil tu růžovou žvejkačku a nepoznal jsem žádný rozdíl dokonce se mi zdá, že po ošahání chipesetu ze zadní strany hřeje ještě víc! Pastu jste natíraly po celém chladiči nebo jen na ten kulatý střed? Nevíte kolik a jakým způsebem se pasta nanáší pro co nejlepší výsledek? Neznáte nějaký super článek o nanášení pasty ? Na druhý chipset, který neměl žádný chlazení sem nalepil ten tenký chladič s grafiky. Tak nevim jestli jsem si moc pomohl, ale určitě je ten chladič méně horký jak ten chipset, ale nevim jak vzadu moje bedna to neumožňuje takže si nemůžu sáhnout přímo na chipset Myslíte, že ty nalepovací chladiče dobře přenáší teplo? nefuguje to lepidlo jako izolant? Předem děkuji všem za rady Jinak jedu na AthlonXP 1470Mhz@2100Mhz FSB 10,5x200Mhz RAM OCZ se drží stabilně při CL2.0 400Mhz

[quote="SEPO"]
Citace Původně odeslal MaPa
Citace Původně odeslal SEPO
Citace Původně odeslal Sat6
Jak vám hřeje SB který nemá žádný chladič. Já na něm neudržím prst oproti NB, který je vlažný bez úprav s tou růžovou podložkou. Radši to nechci moc taktovat, když mě to tak hřeje, abych o ni nepřišel

Skús zmerať teplotu na zadnej strane dosky za NB a budeš prekvapený. Tá žuvačka pôsobí výborne ako izolant. Daj dole chladič a namaž NB pastou a znova namontuj chladič (samozrejme "žuvačku" daj dole) a uvidíš aky bude teplý
Ta zvejkacka je urcite v pohode, si zkus sahnout na druhou stranu grafiky kde je GPU a uvidis jak to pali a pritom chladic je vlaznej.
Ja na nejaké ošahávanie veľmi nedám. Radšej si to odmeriam a viem načom som. Po výmene žuvačky za pastu klesla teplota NB o 7°C čo je dosť. Pritom keď som dal dole chladič tak otlačok na žuvačke ukázal, že bola v kontakte s čipom asi tak na 2/3.