Citace Původně odeslal TiMEoS
Citace Původně odeslal Harry
Citace Původně odeslal TiMEoS
S nastavenim jednotlivych poloziek to problem az tak nieje - ved je to dobre roztriedene podla typu.
Ja osobne pouzivam PolicyEditor + vytvorene reg.kluce, ktore je potom mozne pouzit ako skrypty.
Perfektne sa s nim pracuje
Myslis Mistni zasady - Nastaveni Windows - Udrzba aplikace IE?
A potom export do INS souboru?
Neviem co myslis. Ja IEAK zapinam cez IE profile manager (neviem presne ako sa to vola )(nie cez ten wizard) a tam nic take nie je.
Vlavo je stromova stuktura moznosti, ze co vsetko sa da menit a vpravo sa to konkretne nastavuje.
... no neviem, mozno sme sa nepochopili.
Je totiz nekolik moznosti, jak IE nastavit.
1) za behu pres MMC, snapin Mistni zasady a dal jak jsem napsal vyse; toto jsem nezkousel a nevim, zda se vlastnosti zmeni za behu nebo jak to presne funguje, ale je tam urcite mene nastaveni nez v IEAK
2) wizard v IEAK - zkousel jsem a pokud to zbezne proklikam a mam na disku CABs pro instalaci IE6, funguje to; problem je, ze nerozumim vsem polozkam
3) Profile Manager - ten jsem zacal trapit az ted a je to tedy to, s cim delas. Muzes mi napsat, cos myslel temi reg. klici a dale JAK APLIKUJES zde udelane zmeny? Vznikne ti INF soubor. To jej staci spustit? Ja ho totiz spustil a IE ho ignoroval - nic se nezmenilo.