Citace Původně odeslal mino
Citace Původně odeslal arcanus
vsak jasne, ze to nie je zly napad, ale (aspon podla mna) by bolo lepsie, keby ten ventilator dal dopredu dole (tak to mam v plane ja), aby mal lepsie prudenie vzduchu...
Pozri sa, keby som mal case, na stole + bol by to niaky enermax, tak mas rechta, lenze ja ju mam na zemi => musel som zalepit aj ten *** privod co niaky totalny imbecil umietnil na spodok(na chladenie hdd).

Si fakt myslis, ze tuzim po tom, co ty, uspesne premenit masinu na vysavac vsetkeho bordelu z izby ?
Takze PRE MNA plati, cim vyssie je privod, tym lepsie

Btw. ked by sa nemuselo kazdy tyzden vysavat, to by tiez potesilo(rozumej linak )
a co tak pouzit prachovy filter? ja som to riesil tak, ze som kupil jedne damske silonky (v obchode na mna pozerali jak na uchylaka ), nastrihal som ich, poriadne natiahol na ventilator a prilepil.. z casu na cas ich povysavam a je to...

btw: moj komp je tiez na zemi

Citace Původně odeslal mino
Citace Původně odeslal arcanus
...v tomto pripade by velka cast toho studeneho vzduchu sla priamo cez zdroj von z bedne...
To je sice pekne, ale suciastky v zdroji maju najvacsi aerodynamicky odpor => najviac hluku => cez zdroj treba hnat co najmenej vzduchu => je dobre, ked do zdroja ide cerstvy chladny vzduch, lebo => moznost znizit otacky fanu na 800rpm => tak to mam ja.
mas v podstate pravdu, ale v mojom pripade sa zdroj nijako hrozne neprehrieva, ventilator v nom ma tepelne cidlo (=> je tichy ), takze ja ten chladny vzduch potrebujem niekde inde...

btw: ked to zoberiem s nadhladom, tak mame obaja (fandim si, nie? ) pravdu, lenze hovorime o niecom inom...