Citace Původně odeslal MadCap
Citace Původně odeslal arcanus
no, s tymi ventilatormi vam velmi nepomozem, ale ak dospejete k nejakemu vysledku, tak sa rad priucim (planujem kupit jednu 120tku dopredu dole...)

mam vsak jednu poznamku k tomu nasavaniu/odsavaniu vzduchu:
2mino: nechcem sa s tebou hadat, ale uz sa tu tato tema viackrat preberala a zatial sa väcsina lud zhodla na tom, ze je vyhodnejsie mat viac ventilatorov, ktore vzduch odsavaju von, kedze je dolezitejsie dostat teply vzduch von (ono sa tam ten studeny predsalen nejako dostane)...
a MadCap ma pravdu, ze zalezi najmä na mieste kde mas tie ventilatory: z fyzikalneho hladiska je jasne, ze teply vzduch je lahsi a teda stupa hore (=> umiestnenie zdroja) a tak je v kazdom pripade lepsie umiestnit ventilator/-y na odsavanie niekam hore na case a ventilator/-y na nasavanie dole... najcastejsia kombinacia je: nasavanie vpredu dole a odsavanie vzadu hore (pre lepsiu cirkulaciu vzduchu)..

sorry, ze sa vam miesam do diskusie, ale citil som potrebu sa vyjadrit
jj tak sa to zvecsa robi ale mino si ten vetrak chce vrazit (aspon sa mi zda) hore vpredu .. a tam napr by sa taka 120tka fukanie dnu oplatila (a este podporena napriklad zadnou 8ckou vedla procu na vyfukovanie) taky maly windtunell .. to neni zle riesenie, podla mna
MadCap
vsak jasne, ze to nie je zly napad, ale (aspon podla mna) by bolo lepsie, keby ten ventilator dal dopredu dole (tak to mam v plane ja), aby mal lepsie prudenie vzduchu...
v tomto pripade by velka cast toho studeneho vzduchu sla priamo cez zdroj von z bedne...