Stahl jsem jeden film z P2P.....ale nejde spustit ani ve Windows Media Playeru, v BSPlayeru mi to hodi "Unknown file format"...Tak nevim co s tim....
Stahl jsem jeden film z P2P.....ale nejde spustit ani ve Windows Media Playeru, v BSPlayeru mi to hodi "Unknown file format"...Tak nevim co s tim....
amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu
A mas spravnou verzi kodeku? To bejva v 90% ten problem.
DELL XPS 1330
Kodekem to na 100% neni.....
Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu
Zkus to projet divfixem
http://divfix.maxeline.com
KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm
"This is not an AVI file." ----DivFix
Tak to zkus Virtualdubem, a dej VIDEO / SCAV VIDEO STREAM FOR ERROR. A nebo si zkus ověřit kodek GSpotem.
Hmm, ale ten soubor se vubec neprojevuje jako video... kdyby bylo chybnych par snimku, tak prehraju aspon nejaky usek....
No tak to teda asi nebude film, ale asi nějakej doplňkovej soubor nějaký aplikace.
Mám teď stejný problém s Pupendem. Je to rozděleno na 2 soubory. Ten první je .avi v pohodě (divX4 LM), ten druhej se vůbec netváří jako .avi . Divfix hlásí not video file, Virt.Dub taky, NanDub taky. Zřejmě někdo pos*al komprimaci a nic se stím dělat nedá.
QuadCore Q6600, GF 8800GT....workstation
DualCore PentiumD 805 (2.66GHz@3.4GHz), Asus P5P800se,2x512 MB DDR400, DVB-T Jetway PCI tuner, 2x LCD Benq FP71E+ on Leadtek Winfast A350XT. Watercooling
Notebook: IBM T22, 512MB RAM
A nebo jestli to není nějak extrémně velkej soubor, tak to stáhni znova, asi byla chyba při přenosu
Asi jo, já mám pupendo v jednom souboruPůvodně odeslal šaman
, ale ho zas nemůžu vypálit, ale už o tom na fóru vedu diskuzi !!
Tak to bohuzel ne. Staci kdyz chybi par kB a mas smulu... Zkus to projet gSpotem, z neho asi zjistis nejvic...Původně odeslal CompCrasher
ASUS P4P800E • Intel P4 2.4GHz •WinFast A7600 GT TDH • 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel • Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A • SB Audigy 4 • 19'' LCD ViewSonic VX920 • Logitech MX500
Sakra----Non-AVI File - Type Unknown.
ja uz fakt nevim...treba je to jeste v nejakem archivu... dyt toto snad neni ani video![]()
Otevri to v nakem nejlip hex editoru, podivej se na par prvnich znaku, hod je sem. Pokud je to archiv, treba se z toho neco vycte..Původně odeslal CompCrasher
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)