Takze doska pretestovana poriadne ako sa dalo.
Zatial este nemam fotky z digitalu (fotil som u kamosa) tak neviem ci bude recenzia zajtra ale pokusim sa.
Cize vysledky - maximalne FSB pri 2,0V čipsetu je 225 MHz - v takejto frekvencii som sa ako tak dostal do win pri najhorsom casovani pamete (2,5-3-6-3) voltaz pameti na 2,8V. ALe stabilita nic moc pri tomto takze som sa dostal na uplne stabilnych 220 MHz FSB s casovanim pamete (2-3-6-3). CPU na 2420 MHz (3050+) - frekvencia pamete teda 220 MHz. Skusal som aj strop pamete a ten je fakt ako hovori Deviant na tych 220-225 MHz aj pri nahjhorsom casovani.
Nasiel so aj par Bugov...DLT3C s 1,5V doska akosi zle odhadne voltaz a aj ked nastavim na pevno 1,5V tak ona sa sama nahodi 1,65V. Dalej je ze trosku opacne ukazuje voltaz v programoch teda aby som to upresnil: ako voltaz CPU ukazuje voltaz čipsetu (vo vsetkych diagn.programoch pod Win co som mal).
Na 220 FSB/2420 MHz 1,775V prebehli vsetky testy a este idem skusit UT2003 - tak uvidime.
Este upravy ale tie som asi spominal - namiesto ruzovej zuvacky pod chladicom NB som dal bielu pastu po celej ploche cipu, NB sa chladi aj malým vetracikom. SB nekúri az tak ako predtym resp. ma na sebe maly chladic.
co sa tyka zvukovky - rozbehal som 5.1 zvuk bez velkych problemov...len v manualy chybne pisu zapojenie - ale ide to proste.
Este edna otazka: CPU-Z mi ukazuje rev. chipsetu ako C1...je to ten novy alebo? V BIOSE sa da priamo navolit 133/166/200 FSBalebo potom samozrejme po krokoch ak si date expert..