Citace Původně odeslal Titan
Měl bych dotaz, od kolika příspěvků jsem středně přetaktovaný, apod. ??
Od počtu příspěvků se změní hodnocení (text pod jménem) a počet hvězdiček
Už neplatí:
0 - Čerstvě narozený -
10 - Začátečník -
150 - Lehce přetaktovaný - *
500 - Středně přetaktovaný - **
1000 - Silně přetaktovaný - ***
3000 - (překvapení) - ****

Specielní hodnocení (nemá na něj vliv počet příspěvků)
Moderátor - *****
Administrátor - ******

Citace Původně odeslal jedik
Uz tu o tom rec byla ale zadne resume jsem z toho nepostrehl.

kdyz se odhlasim, 4um automaticky oznaci fsecka temata jako prectena (tedy i ty co jsem necetl).
Priklad z moji bezne praxe:
Na 5 min. se prihlasim - neco nekam napisu - a pak se odhlasim. Pak se VSECKY temata oznaci jako prectena a uz v tom mam bordel :/

Myslim ze v tohmle ohledu nejsem sam. Tak mohli byste admini pls zmenit engine aby po odhlaseni neoznacil vsecko jako prectene?
Fórum OZNAČUJE NEPŘEČTENÉ POLOŽKY ty, které SE ZMĚNILY NEBO VZNIKLY OD POSLEDNÍ NÁVŠTĚVY a doposud nebyly přečteny. Přečíst všechny nové příspěvky umožňuje i odkaz na hlavní stránce DF Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy

To znamená, že když se odhlásíš, a za pět minut znovu přihlásíš, tak nepřečtené položky budou pouze ty, co vznikly (se změnily) za posledních pět minut.

Malý příklad - databáze, ve které by se uchovávala data o příspěvcích, která jsou přečtená či nikoliv by zabrala 4B (ID uživatele) * 4B (ID příspěvku) * počet příspěvků * počet uživatelů, což v současné době představuje 4*4*1864*47549 bajtů = 1 418 101 376 = 1.3GiB.

Kdo by Ti poskytl takový prostor na 10 Mbit nebo 100 Mbit připojení za minimální poplatky

Jen pro informaci, současná databáze má cca 170MiB (a musíme ji z vlastního připojení k internetu zálohovat).

1 MB = 1 000 000 B
1 MiB = 1 048 576 B
1 GB = 1 000 000 000 B
1 GiB = 1 076 887 552 B