Citace Původně odeslal Diabolique
Jak je to teda s 17, 18 a 19 palcovyma LCD a hrama? Jedna se mi pouze o prenos po DVI ... Kdyz maji rozliseni 1280x1024, tak zadny nizsi rozliseni neni primo nasobkem tohohle rozliseni (pomer stran, necela cisla ...), tak jak to potom vypada? Nebo to zobrazuje ty hry treba jenom na casti obrazovky?

Jsou uz nejaky hry, ktery vesele podporujou 1280x1024?
A ty ktery to nepodporujou, da se na to interpolovany vubec koukat, nebo je to neostry?
Pripadne jsou velky rozdily mezi elektronikou jednotlivych firem a na nektery se koukat neda, zatimco na jiny da?
Při použití nižšího rozlišení než je nativní rozlišení, LCDčko interpoluje a obraz potom vypadá rozmazaný. U her to není tak katastrofální, ale poznat to v každém případě je. Samozřejmě, že snad všechny nové hry podporují 1280x1024. Princip interpolace je víceméně stejný, rozdíly mezi značkami jsem nepozoroval (nějak podrobně jsem to nezkoumal).
Je zde ještě druhá možnost a to zobrazovat stále v nativním rozlišením, ale budeš mít černé okraje (třeba 640x480 v 1280x1024 ...), ovšem u většiny LCD si tohle nemůžeš nastavit v OSD, ale jde to přes ovladače VGA (nVidia 100%, ATI asi taky). Tím poměrem bych se nějak netrápil, protože současné 3D adaptéry (R9500Pro, GF Ti4200) zvládají 1280x1024 docela slušně.