Citace Původně odeslal Dawn
Nemyslím si, že bych byl přehnaně kritický (pokud to bylo myšleno na mě). Uvažuji takto:
1) Mají-li ratingy odpovídat procesoru Pentium 4 na stejné frekvenci, pak se AMD ratingem u procesorů Barton silně vzdaluje realitě.
2) Pokud jsou ratingy konstruovány jinak, pak podle mě nemají smysl a AMD může uvádět frekvence.

Já to vidím tak, že AMD tvrdí 2), ale přitom si je vědoma, že uživatelé se na to dívají podle 1).
Jak můžou odpovídat procesoru P4, když jsou P4ky tři výkonostní verze ...? Budeme to teda jakože přirovnávat k Intelu na stejném FSB ..? Tedy P4/3200/400 ...? myslím že v tom je právě ten zakopaný pes. Každej hned porovnává AMD raiting s nejvýkonnějším modelem P4/3200/800, kterej neexistuje ... ale tak to přece není. Tak to právě pořád tvrdíme my tady, a to je hloupost. Porovnáváme hrušky a jabka jen proto, že je to všechno OVOCE ...??

S tou cenou si teda nejsem tak úplně jistý. XP3200 i P4/3000/800 na našem trhu nejsou a nějaké opravdu oficiální ceny jsem nenašel, většinou jen dohady. Porovnejme je tedy až budou oba v cenících našich distributorů ...... pak se uvidí .... v 99% případech na tom bylo ale vždy lépe AMD .... a obrat k horšímu tedy nečekám ....

Porovnávejme tedy opravdové výsledky testů a měření a reálné (dostupné) ceny v našich obchodech a užitnou hodnotu .....