Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Výměna procáku - bude nutné znovu aktivovat WinXP?

Standardní Výměna procáku - bude nutné znovu aktivovat WinXP?

Zjistil jsem, že ve firemním pecku mam lepší procesor (1700+ ThB B0) než mam doma (1700+ ThB A0), a chtěl bych je proto prohodit. Jde mi vo to, jestli po výměně vůbec naběhnou firemní WinXP Pro a když ne jak je to s aktivací. Nemáte s tím nědko zkušenosti? Dík

Senior Member mince
    Vliv
    279

Standardní

co ja viem tak microsoft tvrdil ze mozes par(2-3) veci vymenit bez opetovneho registrovania(to koli upgrade).
    ale ruku za to do ohna nedam
    Vyskusaj a uvidis.
    MSI GX700

Standardní

Citace Původně odeslal mitchi
    co ja viem tak microsoft tvrdil ze mozes par(2-3) veci vymenit bez opetovneho registrovania(to koli upgrade).
    ale ruku za to do ohna nedam
    Vyskusaj a uvidis.
    jj, ale odporucam urobit pred tou vymenou ulozenie aktualneho stavu pomocou tej blbosti co uklada poslednu funkcnu konfiguraciu ...
    sa mi raz podarila taka vec ze som hodinu maturoval ako tie xp znovu rozbehat ... stacilo posunut datum v biose za hranicu 30 dni pocas ktorych sa to malo aktivovat. po s5nom vrateni datumu si tie svine pamatali ze uz boli za a odmietali sa spustit bez aktivacie ci tak nejako ... presne si to uz nepamatam

Standardní

Jen to vyměň.Bude to v pohodě....Mněl jsem tady taky jinej procák a chodio to
    A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,

Standardní

u kompa v práci to po mě chtělo novou aktivaci
    1. místo v soutěži o nejlepší Casemod na IV. Lan párty OC.CZ v Brně (31.7. - 3.8. 2003).
    & 220 HP veteran power

Standardní

Citace Původně odeslal DC
    u kompa v práci to po mě chtělo novou aktivaci
    v tom pripade tam uz asi bolo predtym nieco menene

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Vadit to urcite nebude, navic wokna po urcity dobe zapominaj (prej) co bylo zmeneny a v nejhorsim to jisti crk ne ?

Standardní

pokud jenom vyměníš t-bred a0 1700+ za t-bred b0 1700+ tak to wokna vůbec nepoznaj, neboj...

Standardní

Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
    pokud jenom vyměníš t-bred a0 1700+ za t-bred b0 1700+ tak to wokna vůbec nepoznaj, neboj...
    bych řek jak by win mohli zjitit co je to za revizi, sou rádi když poznají alespon rychlost, kolikrát mají probllemy i s tim
    Pašák erda.

Standardní

díkes za podporu, zejtra to vyzkoušim a uvidím, tu zálohu rozhodně udělam,

Standardní

Citace Původně odeslal bobesh
    díkes za podporu, zejtra to vyzkoušim a uvidím, tu zálohu rozhodně udělam,
    Nebude to chciet aktivaciu a keby to niekedy chcelo tak si s tym nerob problemy, zavolaj na MS support , povies im ake cislo mas na obrazovke a oni ti povedia unlock kod.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Standardní

Taky bych rek ze XP nikdy nepoznaj ze si vymenil AO za BO ....

Senior Member
    Vliv
    282

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
    bych řek jak by win mohli zjitit co je to za revizi, sou rádi když poznají alespon rychlost, kolikrát mají probllemy i s tim
    Jak asi.. pomoci instrukce CPUID ne? Tak jak to asi delaj vsechny ostatni programy.

Standardní

Takže sem vyměnil procák a winxp naběhly v poho a žádnou aktivaci to nechtělo. Díky všem za rady a podporu. Mj. ten procák, kvůli kterýmu sem to dělal, je 1700/DUT3C/JIUHB/XPMW, tak sem na něj zvědavej.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Opravdu je nutne po vymene CPU preinstalovat winXP?
    Založil m_bert v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 26.02.2003, 17:10

Pravidla přispívání