Citace Původně odeslal DeeKay
Citace Původně odeslal Mikhaill
Citace Původně odeslal Mikhaill
Mne to je jedno.
Na zaciatku som hovoril len to,ze vacsina ani nevie co sa pocita,ale hlavne ze sa chvalia kolko maju bodov.Ale to bolo v inom threade.

To ostatne,ze nejsu ziadne vysledky,a vsade su len reklami velkych firiem - to je len moj nazor

Pochybujem ze sa niekto bude spoliehat na taketo pochybne vypocty,ked na taketo veci existuju superpocitace s trosku inymi moznostami...

Ked sa pozres do OC teamu tak tam uvidis ze aj ja som pocital...mam tiez nejake body,ale po case som nevidel ziadny vysledok,len stale stahoval a pocital a furt dokola.Uz mi to pripadalo dost trapne
este doplnim,nechapem ako nemoze existovat agent pre unix a poriadnu multiprocesorovu masinu - uz len toto nasvedcuje ze tie vypocty sa asi neberu vazne...
my vime ze to vsechni pises jen protoze si nasranej ze ti to nejde pod linuchem, ale holt se musis smirit s tim ze mainstream sou windoze.....
hehe aj toto som cakal,nikdy som ta nevidel,ale uz viem ako odpovies...

To ze mi to nejde v linuchu,to je sice tiez problem,ale ne tak zavazni.Ver,ze keby som chcel tak to rozbehnem aj podim,ale nechcem.
Keby sa fakt pocitalo nieco - rakovina - tak si kvoli tomu nahodim win.Ale nikdo ma nepresvedcil ze je to na nieco dobre.