...to je mi jasne, ale Ostravu nepoznam, tak mna napadla len ta StodolniPůvodně odeslal Millisx
ta je znama aj v SK
![]()
...to je mi jasne, ale Ostravu nepoznam, tak mna napadla len ta StodolniPůvodně odeslal Millisx
ta je znama aj v SK
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
ja si dneska koupil papir (samolepky a5) do ink tiskarny a ty nalepky z toho jsou super...staci to...) a uz si frkam intel killer
) jeste si udelam ati nvidia killer
)
WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz
...a velkou baseballovou holíPůvodně odeslal Millisx
.
ale vážně - co za uspořádat nějaký sraz ?
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
No jo, určitě to bude kvalitní v tom JPEGu, který jsem ti poslalPůvodně odeslal Ganja-NIN
![]()
Jinak to tu padlo už na začátku, ale lidi to právě nechtěli obyč,
BTW: Taky máš objednáno, tak doufám, že už si poslal obálku
2chocen: No já jsem pro sraz, ale né na druhé straně republiky. Copak není nikdo z našeho krásného moravskoslezského kraje, kdo by se chtěl srazit??(myslím OCkery)
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
...keby to bolo v ramci jihomoravskeho alebo zlinskeho kraja tak idem na 100%Původně odeslal Millisx
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
tak moje troska do mlyna...
http://212.80.76.22/pro-past//tvoje_1.jpg
WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz
určitě by to šlo udělat třeba v Brně...v nějaké menze nebo tak něco...kdo o něčem ví ??
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
2chocen: ...inak toto by sme mali smerovat niekam inam-napr MIMO MISUlebo uz aj tak sme tu narobili dost bordel
![]()
![]()
![]()
Takže všem, dneska mi přišly další 4. Na to, jak dlouho už to máte posílat je to celkem nic moc. Mám 55 lidí, z toho 21 už dorazilo a dvě osobní předání. Když neberu těch několik nových objednatelů, tak pořád už jsem jich mohl mít min. 40. Takový zájem jsem sice nečekal, měl jsem strach, že nenasbírám ani těch 200, ale je jich dvojnásobek. Věřím že zajít na poštu není až takový problém. Takže do toho, ať to můžu příští týden zadat.
Tohle neberte, jako že řvu, ale jako že se vás snažím popohnat. Většina už se na to třepe, stejně jako já(už abych to měl z krku).
Takže doufám, že příští týden to bude zkompletopvané a bude klid(balit do obálek to nechám ségru)
...21myslim, ze ked poslu tie spolocne prachy z Blavy a Kosic tak by sa to mohlo zlepsit
![]()
OK. ZAKLÁDÁM O TOM THREAD V MIMO MÍSU....Původně odeslal .:::iGor:::.
Kto posiela prachy MILLISXovi z Blavy alebo z blizkeko oklolia tak po Trnavu?Chcel by som sa pridať k Vám.
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
mam zabaleny nachystany zitra rano posilam..
.
No tak konecne sa to tu pohlo k lepsiemu dufam ze nebudete lenit a cim skor tym skor mame nalepky doma. Tak Do TOHO.
|AMD AthlonXP 1800+ [AXDA DLT3C Green JIUHB 0310MPMW] @ 2200 MHz [11 * 200 1.55v] | ZALMAN CNPS 7000B Cu | EPoX 8RDA+ rev.1.1 NB [Cooled by ZALMAN NB32J] & SB [Cooled by 8RDA3+ NB Cooler] A3 | DDRAM TwinMOS 256 MB PC2700 Cipy MOSEL 6ns & TwinMOS 256 MB PC3200 Cipy TwinMOS 5ns | MSI GeForceFX 5900XT 128MB ViVo VTD 8X [350/700] | SAMSUNG SyncMaster 710N | Western Digital 120PB + WD40BB | TEAC DV-510E[A] | TEAC CD-W540E | CREATIVE SB Audigy2 IEEE1394 + CAMBRIDGE SOUNDWORKS MegaWorks 550 THX | Case Logic Q3 | APC Back-UPS 300 | Logitech® MX1000™ Laser Cordless Mouse | Keyboard hama MK160 |
tak už tam jeden je - takže doufám, že se tam uvidímePůvodně odeslal Chocen
![]()
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=20346
Tak dneska další tři. Ale zatím nevím, kdo.
Takže zbývá už jen 31![]()
MAKEJTE LIDI!!!![]()
At uz mame samolepkyyy![]()
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...
Presne tak a hlavne nech ma Millisx o jednu starost menej urcite to je narocne take nieco zmaknut.Původně odeslal DeeKay
![]()
|AMD AthlonXP 1800+ [AXDA DLT3C Green JIUHB 0310MPMW] @ 2200 MHz [11 * 200 1.55v] | ZALMAN CNPS 7000B Cu | EPoX 8RDA+ rev.1.1 NB [Cooled by ZALMAN NB32J] & SB [Cooled by 8RDA3+ NB Cooler] A3 | DDRAM TwinMOS 256 MB PC2700 Cipy MOSEL 6ns & TwinMOS 256 MB PC3200 Cipy TwinMOS 5ns | MSI GeForceFX 5900XT 128MB ViVo VTD 8X [350/700] | SAMSUNG SyncMaster 710N | Western Digital 120PB + WD40BB | TEAC DV-510E[A] | TEAC CD-W540E | CREATIVE SB Audigy2 IEEE1394 + CAMBRIDGE SOUNDWORKS MegaWorks 550 THX | Case Logic Q3 | APC Back-UPS 300 | Logitech® MX1000™ Laser Cordless Mouse | Keyboard hama MK160 |
No to nepochybne, ja bych se teda do toho nepoustelPůvodně odeslal ManDark
![]()
Myslim ze po ukonceni akce by se mel kazdej milisxovi klanet a kdo nebude toho nakopu do pr...le![]()
(a kdo urychlene neposle prachy toho taky)![]()
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...
No, o pocity se podělím, až to budu mít z krku, uff![]()
ok tak jsem to poslal až dneska fakt sorry![]()
A kdyPůvodně odeslal e1
stihneš to do příštího týdne?
Omlouvám se za offtopic, ale už musím jít,
sakrrra, mi se nejde odlepitnechcííí, bůůů
EDIT:
No to jsem se teda projevil
Dufam, ze to COX uz poslal, sme tam v tom viacery a koli postovnemu a tak...
Som zvedavy, ake budu.![]()
Intel E6300, Gigabyte 965P-DS4, Coolermaster Hyper Tx, Corsair 2048MB Twinx XMS6-6400, Western Digital WD3200AAKS, Benq DW1640, Samsung SH-S203P, Leadtek PX7900GS, M-Audio Revolution 5.1, Seasonic S12-430, Genius SW-HF5.1, Samsung SyncMaster 940B,
Logitech Mx400.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)